Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od ktorego miesiaca zaczac robic wyprawke dla noworidka

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 2miesiacu ciazy

Gość gość
dla norwidka?

Gość gość
Ja jestem w 8miesiącu od ponad miesiąca mam już prawie wszystko,brakuje mi tylko jeszcze wanienki. Ubranka wszystko już wyprane siedzi w półce .tak od 6możesz powoli kompletowac,

Gość gość
Ja robiłam etapami - juz w bardziej zaawansowanej. Ale dam ci radę - nie kupuj za duzo, bo połowa sie nie przyda. Przede wszystkim nie szalej z ubrankami. I jesli inni chcą ci podarować w ramach prezentu, to sama wymysł Co, bo jak kazdy ci pokupuje ubranka, to nawet nie zdążysz dziecku założyć, a juz beda za male. Tak samo z pieluchami, nie za duzo, bo szybko moze sie okazc, ze juz trzeba większe. Najlepiej na bieżąco kupować:)

Gość gość
Dziekuje za rady wozek napewno kupie uzywany lozeczko mam tylko kupie materac i posciel ubranka tez bede stopniowo kupowac zycze szczesliwego rozwiazania ja mam termin na 18marca ciesze sie bo na wiosne

Gość gość
Wózki ludzie ładne i z wyższej Polki oddają ludzie w fajnej cenie, wiec jestem za:) łóżeczko tez kupiłam używane i to tez takie drogie nowe było, wiec jestem za rownież:)

Gość gość
Autorko, ogólnie nie ma sie co taki spinać, teraz sklepy sa cały tydzień czynne do wieczora, to po co szaleć; a jak maz ogarnięty i wie co kupić w razie czego, to W ogóle nie stresuj sie:) i życzę powodzenia i pięknego porodu:)

Gość gość
Ja sie nie spinam tylko to moja pierwsza ciaza :) i sie bardzo ciesze na dodatek cala ciaze w domu bede siedziala

Gość gość
Ja jestem w 6 miesiącu i mam straszna lipe, facet niedawno poszedł siedzieć na miesiąc i jesteśmy w d***e bez kasy bez mieszkania. Na razie siedzę u rodziców ale jak urodze to mnie i dziecka i faceta nie będą trzymać babcia tez nas nie przyjmie. da się ogarnąć kasę na mieszkanie i mieszkanie w 2 miesiące?

Gość gość
Ja kupiłam wózek koneco wraz ze spacerowka za 190zl,a stan prawie idealny,to moja co prawda 2ciąża ale córka ma 8lat i nic nie pamiętam .tak jak pisałam jestem w 8miesiącu mam termin na 2października, mąż fakt może wszystko ogarnąć ale kobieta to jakoś inaczej sobie organizuje ,mnie cieszy spędzanie po sklepach za rzeczami,przeszukiwanie olx za fajny mi akcesoriami ,a mąż nie ma czasu bo w pracy , teraz ostatnio kupiłam bujaczek z wibracja z Fisher Price za 45zł stan jak Nowy,życzę powodzenia a

Gość gość
Gość 21.26 idz do opieki społecznej na.pewno co tam.pomogą