Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy ze zdrowiem u nastolatki

Polecane posty

Gość gość

Założyłam temat na zdrowie i uroda, ale odpowiedzi brak... Więc napiszę jeszcze raz bo sił już nie mam do tego zdrowia... Od długiego czasu mam zaburzenia miesiączkowe... Najpierw krwawienie było bardzo długie, ciągnęło się niewiadomo ile... Pojawiła się anemia, poziom żelaza był baardzoo niski.... I tak od paru miechów... Teraz zaczęły się coraz dziwniejsze rzeczy, okres pojaiwa się i znika, jest, nie ma, występują krwawienia pomiędzy tym... Pojawiły się też problemy skórne, pryszcze które znikają po porządnym wymyciu twarzy a pojawiają się potem jeszcze raz... I strasznie się też pocę, non stop jestem zestresowana... Czg ktoś kiedyś tak miał podobnie? Ps przepraszam za taką otwartość...

Gość gość
A jakie Ci badania wychodza i co mówią lekarze ??

Gość gość
pewnie pedofil Żyd Polański robił Ci anal

Gość gość
nie idź do lekarza bo lekarze to Żydzi

Gość gość
Witamine B12 przez jakies 3 miesiace bez przerwy jedz.

Gość gość
(17:53) ostatnio bylam rok temu to wykryto niski poziom żelaza, dała leki i miałam jeść dużo rzeczy z żelazem... Przez pewien czas było lepiej, skóra sie zaróżowiła... A teraz znowu powróciła ta anemia, znowu jestem blada... W dodatku przez ostatnie parę miesięcy dużo siedziałam w domu, bo a to szkoła, czasem się źle czułam... Teraz chciałabym iść na jakieś badania, najpewniej na badanie krwi bo tylko takie mogę zrobić u siebie.

Gość gość
Idz na krew i popytaj sie ich o wszystko A potem c***iwiedza co dalej ;) najwyzej powiesz matce i pojedziecie ;p napewno pojedzie z toba jak powiesz ze powazna sprawa albo sama tez chyba mozesz

Gość gość
Ze zdrowiem trzeba uważać , szczególnie u młodych osób musi zadbać żeby miały zapewnioną odpowiednią ilość minerałów i witamin w organizmie. Jak dzieci mają niski poziom żelaza w organizmie to teraz na rynku pojawił się dicofer, suplement bez popijania, w końcu koniec z łykaniem wielkich tabletek.