Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ój facet jest dziwny czy to ja przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Może wy to ocenicie obiektywnie czy to jest z jego strony lekcewazenie mnie czy to jest normalne bo ja jakos nie potrafie tego ocenic. Od pewnego czasu jest tak, ze on do mnie pisze np. smsa co u mnie , jak minal mi dzien. ja wtedy odpisuje mu, nie pytam go o nic tylko zwyczajnie opowiadam co mi sie przydarzylo. Po czym on juz na to nie odpisuje tylko pisze np. nastepnego dnia znow co tak u mnie itd. To jest normalne?

Gość gość
no żeby to jakos skomentowal jak juz mu napisalam co u mnie...

Gość gość
To nie jest normalne. Bedac w zwiazku ludzie sie spotykaja czy rozmawiaja nawet przez telefon, a nie Sms i to 1 dziennie. Facet na 90% ma inna panienke na miejscu.

Gość gość
Sorry ale z jego punktu widzenia wygląda to jakbyś go olewała. Pyta - odpowiadasz sucho na pytanie i nic od siebie. Też by mi się odechciało gadać z taką.

Gość gość
Autorka chyba nie wie jak należy umiejętnie podtrzymywać rozmowę. To jest obowiązek dwóch stron.

Gość gość
Autorka widać z tych co to są przekonane że "to przecież dla niego zaszczyt że z nim jestem. Więcej robić nie muszę".

Gość gość
Inn co ty piszesz? Chłopak zagaduje, czeka na reakcję. Reakcja jest ale kiepska więc czuje się olany. Dziewczyna powinna odpisać i zadać jakieś pytanie co oznaczałoby że chce kontynuować rozmowę.

Gość gość
Np. wczoraj napisał jak u mnie minal dzien i czy czasem o nim myślę. napisal tez ,ze on troche odpoczal Ja mu odpisałam, ze robilam to i tamto, ale ze mialam dosc przukry dzien w pracy i napisalam jescze, ze ciesze sie ,ze jemu tez udalo sie odpoczal- i na to juz nic nie odpisal...

Gość gość
a jak sie udalo wesele?

Gość gość
jakie wesele?

Gość gość
Tak to jest normalne, bo oczekujesz że to on będzie podtrzymywał rozmowę,pytał i pytał,ty tylko będziesz zdawkowo odpowiadać bo po prostu oczeujesz od swojego faceta że tylko on będzie sie interesował tobą,twoimi problemami,sama go nawet nie zapytasz jak z kolei jemu minął dzień. Czy coś go gryzie,m jakieś problemy zmartwienia? rozmowa z tobą nawet na smsa nie zachęca do głębszych relacji wiec nie dziwię się że on nie wykazuje inicjatywy - po prostu ją w nim zabiłaś. Na tym cały jest ambaras aby dwoje chciało naraz. Czyli on ale też TY - to działa w obie strony. Wiedz o tym i stosuj to o ile zalezy ci na tym zwiazku.

Gość gość
Chyba macie racje ;) Postaram sie zadawac mu wiecej pytan. On wykazuje inicjatywe bo przewaznie pierwszy sie odzywa z tym, ze tak jak pisalam jak juz mu odpisze on nie kontynuuje tematu

Gość gość
czyli taki typ - co tam, chrząkniecię, podaj masło. Zdawkowa troska,niemniej jednak nie skreślaj go z tego powodu.Poczekaj co czas pokaże,są faceci któzy w takich rozmowach nie są orłami ale naprawdę potrafią kochac i dbac o swoje kobiety. pozdrawiam

Gość gość
Tak jak ona o niego dba? Roszczeniowe babsko :-D

Gość gość
...co to w ogóle za baba że sama do faceta nie napisze smsa? Później ślub i po roku rozwód bo on to dopek ;-)