Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

... Kobiety wypowiedzcie sie

Polecane posty

Gość gość

A wiec skrycie kocham się w koleżance z pracy, naprawdę fajna osóbka. Napewno wiem ze mnie lubi..Problem w tym ze ostatnio się zwolniłem z pracy i się już nie widujemy. Próbowałem zaprosić ja na kawę ale bez skutku. Nie otrzymałem odpowiedzi. Mam w głowie plan żeby pojechać do niej z kwiatami i wyznać jej moje uczucia. Moje pytanie brzmi czy Ona nie potraktuje tego jakbym ja nachodzil czy narzuca ? Jakbyście Wy na to zareagowały? Dodam tylko ze Ona jest singiel ka i ma 34 lata.

Gość gość
34 to dojrzała kobitka powiem ze lepiej nawet ze juz z nia nie pracujesz relacje będą zdrowsze bo żadnej zależności stanowiskowej nie będzie

Gość gość
Splawi Cie. To mega w chooooj zaskoczenie i akurat sprawisz ze calkowicie odmiennie zareaguje niz oczekujesz. Oszalales?

Gość gość
"Próbowałem zaprosić ja na kawę ale bez skutku. Nie otrzymałem odpowiedzi." - w jaki sposób ta próba była, generalnie brak odpowiedzi nie wróży dobrze :(. Mam w głowie plan żeby pojechać do niej z kwiatami i wyznać jej moje uczucia. - przecież nie znasz jej poza pracą chyba nie powinno się wyznawać uczuć osobie o której się mało wie, aczkolwiek kwiaty fajny pomysł :).

Gość gość
ile ludzi tyle zdań

Gość gość
Wlasnie o to chodzi zeby nie bylo oddmiennej reakcji jak oczekuje. Znam ja akurat troche bo duzo opowiadala mi o sobie o swoich przezyciach. Ona ma 34 lata i od 8 lat nie miala partnera bo poprzedni ja zdradzal i zlamal jej serce. Przezyla zalamanie nerwowe. Na moje pytanie czemu jest sama zawsze odpowiadala ze "nikt jej nie chce i sie juz pogodzila z tym ze do konca zycia bedzie sama". A mi sie wydaje ze sie boi otworzyc na kogos wiec woli pozostac w swojej strefie komfortu. Jak wychodzilem ostatni dzien z pracy widzialem lzy w jej oczach jak ze mna rozmawiala....

Gość gość
Coś tu nie gra przez te łży .. To tak jak malarz , który wykona o jeden ruch pędzla za dużo ,A było już tak prawdziwie.

Gość gość
te kwiaty i przyjazd do niej to przesada, mnie by takie zachowanie zamiast rozczulic- wkurzylo. a w jakiej formie bylo to zaproszenie na kawe? rozmawialiscie osobiscie czy np.wyslales jej maila, smsa? moze po prostu nie odczytala wiadomosci- malo prawdopodobne, ale tez tak moglo się zdarzyc, tym bardziej, ze to malo grzeczne zachowanie jesli nie odpowiada sie nic. jesli nie chciala skorzystac z zaproszenia mogla ci po prostu to powiedziec. moze po prostu zadzwon do niej?