Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damian34

Homoseksualne dziecko

Polecane posty

Jakbyście zareagowali na wiadomość że wasze dziecko okazało się ciotą? Wczoraj dowiedziałem się że mój syn to właśnie ktoś taki i według mnie jest to obrzydzające, chcę poznać wasze opinie na ten temat, co zrobilibyście na moim miejscu bo nie wiem czy nie zareagowałem za ostro mimo że absolutnie nie toleruje tego

Gość gość
Obrzydzające? Jak tak dobierasz słownictwo to nic dziwnego, że masz problem z cudzą orientacją. Wnuków nie będzię i tyle, od ciebie zależy czy nie będziesz miał także dziecka.

Gość gość
Nie musisz akceptowac ale to Twoj syn i jego zycie. Porozmawiaj z nim okaz wsparcie jak nie chcesz go stracic. Nic juz nie zrobisz nie ma sensu sie wkurzac.

Rozumiem że homoseksualizm to coś dziwnego i rzadkiego ale nie oznacza to że to prowo :) Nikt nie odpowiedział na zadane pytanie.

Gość gość
Bo nikt nie wie jak odpowiedzieć "ojcu' który swoje dziecko wyzywa od c***y.

Piszę jak piszę, to moja indywidualna sprawa. Jak inaczej mam nazywać homosia? Przecież każdy wie że to pedalstwo i nie ma co się dziwić. Nie jestem starym dziadem żebyś nie wiadomo czego ode mnie oczekiwał chłopczyku. Pewnie kolejnym takim kimś jestem co?

Gość gość
Żałosny, wulgarny człowieczku, zamilcz i skończ prowokować.

Nie wiem co w tym wulgarnego. Nie wyzywam go od nie wiadomo kogo, nazywam po imieniu rzeczy.