Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elfika_009

Choroby pochwy

Polecane posty

Witam! Pojawiłam się na forum ponieważ to moja ostatnia nadzieja. Potrzebuje, rady pomocy czegokolwiek... Od pewnego czasu borykam się z pewną nieprzyjemną dolegliwością. Więc problem polega w tym, że na pochwie pojawił mi się biały świąd i sine plamy na wargach sromowych. Ponieważ nie jestem jeszcze pełno letnią osobą od razu poprosiłam o pomoc moją mamę. Opowiadając jej o wszystkim stwierdziłyśmy, że to prawdopodobnie grzybica. Zakupiłam tabletki dopochwowe i płyn do podmywania się lecz nie podziałało. Spróbowałam innych tabletek, które również nie podziałały. pewnie zapytacie czemu nie zgłosiłam się do lekarza... Sprawa dotyczy tego, że nie mogę dogadać się z mamą, żeby zapisała mnie do ginekologa, bo twierdzi, że przesadzam, a takie problemy ma prawdopodobnie każda dziewczyna w moim wieku. Niestety sprawa nie zakończyła się ponieważ świąd pojawiła się w nowych miejscach i wygląda okropnie... Czytałam, że przy grzybicy pojawiają się serowate upławy, których u mnie nie ma również nie swędzi, ani wargi nie są spuchnięte... Sprawa mnie przerasta, bo nie wiem co mam zrobić, a są wakacje i wstydzę się ubrać w strój kąpielowy... Proszę o pomoc Co robicie przy podobnych objawach ? Jakich leków, płynów, żelów używacie ?

Gość Princessinthesky
Jak to świąd wygląda? Świąd oznacza swędzenie. Nie za bardzo rozumiem jakie masz objawy. I czy uprawiałaś seks.

Gość gość
wal do gina i to już.