Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Sen o pozarze

Polecane posty

Gość gość

Bylam na lace obok domu. Byl ze mna slepy pies ktory sie o cos zachaczyl i poszlam go odczepic. Nagle w mojej rece znalazla sie jakas raca i nie wiem czemu ale ja nacislam pare razy i podpalilam drzewo obok jeziora. Jakis dziwnym trafem na tym drzewie znalazl sie moj kot. No i plomienie szybko zaczely sie rozchodzic. Pamietam ze jeszcze sie przestraszylam ze zobaczyl mnie jakis facet ze to ja podpalam ale on byl dziwny szedl droga z jakas strzelba. Nagle pojawila sie moja kolezanka. Probowalam wybrac numer na straz pozarna ale nie potrafilam najpierw nie pamietalam a jak mi sie przypomnialo nie moglam go wpisac ciagle inne cyfry wciskalam. Ona zadzwonila tak mi sie wydaje. Potem bylam w domu. Ogien byl wszedzie i mnostwo dymu. Ale domu pozar nie ruszyl. Nic a nic tam bylam bezpieczna. Potem widzialam w tym domu mojego ukochanego psa ktoremu nicnsie nie stalo ale nie tego ktory sie wczesniej o cos zachaczyl no i tego kota ktory mial tylko poturbowana noge chyba zlamana i byla na niej krew ale byl caly i nic mu nie grozilo. Przebudzilam sie. Co to moze znaczyc???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować