Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mitkaa

Odeszly mi wody w 7msc

Polecane posty

Gość gość
Trzymamy! Znam kobietę która miała rozwarcie od 5msc a i tak musieli jej wywołać poród bo była już po terminie

Gość gość
Mitkaa, ja chodziłam z rozwarciem na palec od 32 tygodnia mniej więcej, a koniec końców miałam cesarkę w 42 tc, bo moje dziecko nigdzie się nie wybierało ;) Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Gość gość
Ja z rozwarciem na 2cm chodziłam 2 tygodnie. Od popłowy 37 do połowy 39 na 4cm sie zatrzymało i zrobili cc.

Gość gość
mitkaa miałam jeden poród naturalny i jedną cc, w moim przypadku cc poszło nieporównywalnie szybciej i bezpieczniej. No przecież że trzymam kciuki! :-)

Gość gość
mi też odeszły,ale sobie uzupełniłam płyn z moczu ,mąż zaszył mi dziurawy pęcherzyk i znowu jest ok. W poniedziałek idę do lekarza po dodatkowe uszczelki i żeby wymienił dziurawy worek na nowy,bo tu się ciągle robia dziury i cieknie,już 3 raz to mam

Gość gość
Do tej ostatniej - ale jesteś glupia. Ja nie wiem skąd się biorą takie idiotki i wypisują takie bzdury i głupoty. I co głupia torbo lepiej ci po tym ? Masz jakąś satysfakcje z tych debilnych bzdur co wypisałas ? Weź się strać stad

Gość gość
Jak tam Autorko?

Gość gość
Mitkaa co u Was?

Gość gość
2017.08.20 10.30-co za kretynka! Aż słów no zabrakło. Faktycznie temat do żartów i idiotycznych postów, że boki zrywać! Ja też nie jestem w ciąży, nawet nie planuje, i teoretycznie temat mnie nie dotyczy, ale w takiej sytuacji można go po prostu ominąć. Trzeba być skończona idiotka, by się w taki sposób zachowywać!

Gość gość
Po co to komentujesz? :-(

Gość gość
Mitka czekamy na jakieś wieści. Przeczuwam, że może już córeczka jest na świecie i dlatego nie masz czasu napisać. Trzymam kciuki!!!

Gość gość
autorko daj znać czy wszystko w porządku pewnie już urodziłaś

Gość gość
Mitkaaaaaaa!!!

Gość gość
Autorka tak długo się nie odzywa więc na pewno urodzila. Czekamy na wieści!

Gość gość
Na pewno była u swojego hydraulika, wszystko jej zreperował i pouszczelniał, nic się już nie leje.

Gość gość
Dzisiaj w Pytaniu na śniadanie była mama wcześniaka urodzonego w 24 tc. Oglądałam, słuchałam i płakałam tuląc swojego syna z 32 tc. Ten kto tego nie przeszedł to nie zrozumie...