Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćehh

moze ktos cos doradzi

Polecane posty

Gość gośćehh

Czuje sie i jestem zyciowym nieudacznikiem, porbuje wyksc z tego ale nie wiem co zrobic. A wiec tak mam 24lata ukonczylam studia dziennikarstwa ,2 lata temu poznalam chlopaka mieszkajacego akurat w moim rodzinnym miescie, ze wzgledu na niego zostalam tu,znalazlam prace w gazecie jako dziennikarz. Po roku odszedl ode mnie, nieco pozniej stracilam prace. Chce wyprowadzic sie stad ale mam doswiadczenie tylko jako dziennikarz i wczesniej w hbezpieczeniach robilam, a wiec mam marne kwalifikacjem. Jezdza na rozmowy,ostatnio przeszlam poerwszy etap na przedatawiciela handlowego ale drugiego juz nie. Te wyjazdy tez kosztuja. Matka i znajomi patrza na mnie z politowaniem, znajomi wrecz odsuneli sie ode mnie,chlopaka nawet nie mam gdzie poznac bo nigdzie nie wychodzem. Mam zatrudnic sie do przyslowiego spozywczaka? To tez nie jest wyjscie, bo w moim miescie by mnie zjedli za to,szydzili a i tak juz zle sie czuje a w innyk,jesli bede sama cos wynajmowac nie wyzyje z takiej pensji. Zeszta to tez nie jest wyjscie. Nie wiem juz co mam zrobic. Mysle aby zapisac sie na magisterke (mam licencjat) zaocznie,ale tez zastanawiam sie jaki koerunek wybrac po dziennikarstwie, aby dal prace... mimo checi nie wiem juz co robic...

Gość gość
oddawaj się mężczyznom za pieniądze

Gość gośćehh
Wiedzialam, ze dostane taka rade :p ale nie chce aby moje zycie bylo zalezna od jakiegokolwiek mezczyzny:)

Gość gość
Cokolwiek się robi żeby mieć szansę na pracę trzeba być dobrym, super dziennikarz to niezla praca, dochodowa, ale nie zasadzie że taki masz zawód i coś mi dajcie... Jesteś młoda, zajmij się swoim wykształceniem, zadbaj o rozwój.

Gość gość
teraz praca jest, ale za min. krajowa najczesciej na zlecenie. Nawet lotnisko tak zatrudnia chociaz trabi jaki to sukces odnosi, bo tyle ludzi lata. A leciec trzeba na przyslowiowe pierdniecie na rozne pory dnia i wracac po nocy abo wstawac o swicie :o