Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xdonest

Krwawienie w bardzo wczesnej ciąży

Polecane posty

Gość xdonest

Witam, podejrzewam , ze jestem w bardzo wczesnej ciąży ( Ok 12 dzień ) robiłam test , wyszedł dość dziwnie - druga kreska była bardzo słabo widoczna , ale była Planowałam zrobić kolejny test po upływie kilku dni , ale wczoraj po południu dostałam JAKIEGOS DZIWNEGO KRWAWNIA. Na początku była to taka jaśniutka krew, jakby nawet z jakimś śluzem. Założyłam podpaskę na noc , obudziłam się rano a tej krwi było naprawdę sporo , jak w trakcie miesiączki , nawet tak wyglądała No .... Z tym, ze miesiączkę powinnam dostać dopiero za 3 dni, a zawsze miewam regularną Jak myślicie , co to może być? Czy to ciąża ? Miała któraś z Was podobnie ? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi Czytałam tez o krwawieniu inoatycznhm , ale nie wiem ile to ma z moim krwawnieniem wspólnego .. W poniedziałek idę do ginekologa , ale bardzo mi zależy żeby wiedzieć coś do tego czasu bo oglupieje:((( staramy się z chłopakiem o dziecko i chce być spokojna Pozdrawiam

Gość gość
Na jakiej podstawie ocenilas, że to 12 dzień ciąży? Kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? Jakiej długości masz cykle? Nie chcę Cię martwić, ale raczej w ciąży nie jesteś...

Gość gość
Zrob test! A trzy dni to w normie!

Gość gość
za wczesnie zrobilas test, tak to niestety wyglada, ciaza sie zapewne nie zagniezdzila i tyle. na przyszlosc wstrzymaj sie z testem bo sfiksujesz

Gość xdonest
Test był strumieniowy, niby wykrywalny od 2/3 dnia... ostatnia miesiączkę Milam 19 lipca , ale podejrzewam , ze 1 sierpnia mogło dojść do zapłodnienia Nie jestem pewna , ze to ciąża , tak jak napisałam podejrzewam:)

Gość xdonest
Cykle mam 28 dniowe ,nigdy nie dostaje miesiączki wcześniej ani później zawsze tak jak powinna