Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto prószków opolskie wojew

nigdy nie pracowałem w biedronce ani nigdzie i nie wmawiaj mi że jest inaczej

Polecane posty

Gość Miasto prószków opolskie wojew

Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 18 °C, wiatr zach., 11 km/h, wilgotność 67% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 213 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 16 297 (2008) Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: sobota, 18:56

Gość Miasto Namysłów opolskie wojew
jedynie co osiągnąłem w życiu to byłem tu 10 dni http://wszn.opole.pl/ Wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im. Św. Jadwigi Śląskiej 3,719 opinii z Google Szpital, Opole, Polska Adres: Wodociągowa 4, 46-020 Opole Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · Czynne całą dobę Telefon: 77 541 41 10 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy?

Gość gość
Pracowales. Pamietam ze zatrzymalem sie raz w namyslowie bo zobaczylem psa szczekajacego d u pa. Pomyslalem sobie, ale wiocha. Patrze a tu biedronka to sobie mysle kupie cos do picia. Podchodze do kasy a tam ty byles, takiego imbecyla sie latwo nie zapomina. Opowiadales ze byles 10 dni w opolu i takie tam.

Gość gość
Gosciu masz racje. Je tez go znam. Mowil mi ze byl w opolu 10 dni a.potem sie zapytal czy mam karte biedronki! Opowoadal o szpitalu wojewodzkim ze super bylo, o lewatywach i takie tam, rownoczesnie skanujac makaron, ktory sobie kupulem. Pamietam go dobrze bo takiego idioty latwo sie nie zapomina...

Gość gość
Idioto z namyslowa, jestes? Po ile teraz u ciebie w biedronce sa ziemniaki? O avocado nie pytam bo pewnie nie masz pojecia co to za typ alkoholu....