Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rap muzyką idiotów

Polecane posty

Gość gość

Skąd to twierdzenie? Otóż przez wiele lat słuchałem rapu (czasy gimbazy i technikum) i teraz zdarzy mi się, że coś wpadnie mi w ucho ale to zdarza się rzadko. Przez ten czas zauważyłem pewną spójność między patusami(dresiarze i wszelka patologia) a rapem. Zazwyczaj siedzą oni na jakiejś ławce, piją piwo, jarają zioło i trzepią się jak jacyś paralitycy do tej muzyki wykrzykując różne wulgaryzmy co jakiś czas i machając swoimi pustymi łbami. Zawsze twierdzą, że obecny ich stan materialny (życie/wegetowanie w obskurnej melinie od 10 do 10 dnia miesiąca) jest wynikiem rządu, pracy, policji (wtf?!), tego, że są z biedy itd. ale NIGDY nie widzą w tym swojej winy. Nie zrozumcie mnie źle, ale jak ktoś ma kase by palić, ćpać i pić codziennie to równie dobrze mógłby odłożyć tę kasę na remont czy zbierać na samochód. Sama ta ich "moda" też jest śmiechu warta ;) żeby facet 30 letni chodził w za dużej bluzie z spodniami co mają krok w kolanach i nosił jakieś śmieszne czapeczki z których nie ściąga naklejki "bo tak jest legitnie". Na dzień dzisiejszy staram się ubierać elegancko, studiuje, chodzę na siłkę, trenuje boks i planuje podróż do Tajlandii, a od moich dawnych "znajomych" trzymam się z daleka bo wiem, że szczytem ich ambicji jest najaranie się i przelecenie jakiejś pijanej nastolatki co też myśli, że to jest fajne.