Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym od razu poznajecie ze dana osoba jest falszywa i trzeba sie jej strzec?

Polecane posty

Gość gość
Tego się należy wystrzegać, co mąci krytykuje i napuszcza jednych przeciwko drugim bez potrzeby, niepytany i poza tematem :) won ukrainko

Gość gość
i jak fałszywa bladź zniszczy komuś w jej firmie życie pierwsza by się śmiała, kretyńska ukrolka grasująca na tym forum, poznać można to po nadużywaniu nie najlepszego slowa fałszywy zamiast nieszczery lub hipokryta bo jeszcze do tej pozycji w słowniku nie dotarła, za to w swoim burdelu przerobiła wszystkie pozycje innego typu.

Gość gość
Fałszywi ludzie używają zwrotów: kochaniutka, złociutka, skarbie itd. I zawsze, ale to zawsze mają na fb wklejki w stylu: fałszywi ludzie są mi potrzebni jak dziwce majtki, za szczerość nie przepraszam itp złote myśli. Mają 999 znajomych które komentują ich beznadziejne (upozowane z dziubkiem) fotki w stylu: moja śliczna, piękna, laska itd. No i same wiemy, że takie osoby udają miłe i tolerancyjne a zarazem zawsze jak je spotkamy muszą kogoś obsmarować. Wszyscy znamy ten typ, ja unikam.

Gość gość
Nie bądźcie cyniczne

Gość gość
Ciężko to poznac

Gość gość
14:21 wypisz wymaluj moja była zakłamana do bólu znajoma

Gość gość
Największa hipokrytka i łatwa szmata jaką znam wkleja na fb zdjęcia świętych, pobłogosław nam Jezu przy okazji świąt i tego typu :D

Gość gość
Inna puszczalska szmata która kopała pode mną dołki w pracy miała zwyczaj sluchać w godzinach pracy kazań na sluchawkach :D przez takich ludzi wolę nie mówić głośno o wierze, zresztą w przeciwieństwie do nich nie sprawia mi przyjemności epatowanie tym. Ani wklejanie mialkich tekstów na fejsie o tym jaka jestem błogosławiona.

Gość gość
To sie wszystki zgadza. Natomiast moje top of the top jezli chodzi o cechy osoby falszywej: A- obmawia przed tobą innych ludzi. B- próbuje namolnie wykupić sie w twoje "łaski" jakaś drobną życzliwością typu jakis mały prezencik albo zaraz chce ci w czyms pomóc. C- w rozmowie z tobą wyciąga od Ciebie informacje o których na codzień nie dzielisz się z przypadkowymi osobami typu jakies prywatne sprawy. To takie 3 punkty sztandarowe. No i oczywiście taka osoba wobec Ciebie jest zawsze miła, miód malina, cukier puder, lukier i wazelina.

Gość gość
Miałam taką koleżankę która uważałam za wspaniałą osobę nigdy nikogo nie obgadywala naprawdę babka na poziomie.Po jakims czasie maz mi zwrócił uwagę jak ona zawsze siebie i swoją córkę stawia w korzystnym świetle a o innych rzuci jakąś maleńka negatywna informacje. I faktycznie zaczęłam zwracać uwagę i faktycznie ....okazało się ze o mnie i mojej rodzinie tez tak gadała - juz się nie kokegujemy

Gość gość
o innych rzuci jakąś maleńka negatywna informacje x oczywiście, dwulicowe małpy nie odpuszczą żadnej okazji by oczernić wybrane osoby.

Gość gość
A- obmawia przed tobą innych ludzi. B- próbuje namolnie wykupić sie w twoje "łaski" jakaś drobną życzliwością typu jakis mały prezencik albo zaraz chce ci w czyms pomóc. C- w rozmowie z tobą wyciąga od Ciebie informacje o których na codzień nie dzielisz się z przypadkowymi osobami typu jakies prywatne sprawy.  x Wszyscy moi znajomi i rodzina tacy są. Dlatego odzywam się już tylko służbowo. Zakłamane dwulicowe gnidy niech gadają i spędzają czas z kimś innym.