Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak znowu postąpiła?

Polecane posty

Gość gość

Postaram się to opowiedzieć w jak najmniejszych szczegółach. Poznałem dziewczynę przez internet 5 miesięcy temu. Na początku pisaliśmy na czacie a potem przez telefon nawet po kilka godzin dziennie. Na początku jej się podobałem (oczywiście jeszcze wtedy nie doszło do spotkania , ale zrobiłem błąd , ponieważ byłem na każde jej skinienie i dużo straciłem wpadając coraz bardziej we friendzone) a kiedy się spotkaliśmy myślałem , że jest wszystko w porządku ona mnie dotykała w dwuznaczny sposób i również doszło do pocałunku. Byłem szczęśliwy , ale po spotkaniu dostałem sms , że nie jestem w jej typie i próbowała się zmusić do uczuć + jestem raczej jej bratnią duszą i lepiej dogadujemy się jako przyjaciele. Zabawiła się moimi uczuciami a najgorsze było to , że się w niej zakochałem po tym spotkaniu. Kilka dni później zauważyłem na portalu , że ma nowego chłopaka. Była z nim dość krótko. Może 2/3 tygodnie. Ochłodziły się nasze stosunki. Postanowiłem któregoś dnia do niej zadzwonić i tak znowu się ciągnęła nasza znajomość. Nie wiem co we mnie wstąpiło , ale się zmieniłem pod jej typ. Umówiliśmy się , że przyjadę do niej na dwa tygodnie. Zaczęła znowu mnie dotykać w romantyczny sposób i tak pierwszego dnia prawie doszło do seksu. Przez kolejne dni również było dużo takich dwuznacznych sytuacji aż ostatniego dnia wyznałem jej miłość po czym powiedziała , że to wszystko było w kontekście przyjacielskim i jej się nie podobam. Zostańmy przyjaciółmi i niech tak zostanie. Zawalił się mój świat. Wiedziała jak się czułem okropnie po tamtym pierwszym spotkaniu i znowu tak postąpiła tłumacząc się , że kiedyś coś tam jej powiedziałem iż mi się podoba taka dziewczyna. Jestem zagubiony i jeszcze do tego pod wpływem emocji będąc u niej chciałem zrobić sobie krzywdę jeszcze bardziej pogarszając sytuację.

Gość gość
A na jakim portalu ty zobaczyles ze ona ma innego chłopaka?