Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasz mężczyzna ...?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio położyłam się spać ś moim facetem spać, miał ochotę na igraszki wiec pofiglowalismy, po wszystkim zasnęłam i po jakiś 30 min ( wiem bo jak się przebudziłam popatrzyłam na zegarek) poczułam jak ściąga mi majtki i chce włożyć. Czy wasi faceci też robili coś takiego, że gdy wy śpicie chcą wam wkładać ? I jak to jest, że kiedyś ciężko go było namówić na jedno zbliżenie a teraz chce jedno po drugim ?

Ciężka sprawa w wami. Za mało- źle, bo brak zainteresowania. Za dużo- źle, bo nie jest wam tyle potrzebne. :D

Gość gość
Are you normal or no ? hahah Musk se do łba włoży łaś myslisz choć trochu ? hahaha ale beka pfff

Gość gość
Po co zakładałaś majtki jak już nie miałaś, przecież młóg sobie włożyć a Ty sobie mogłaś smacznie spać.

Gość gość
maz tak robi rano jak spie nago a on sie obudzi i mu penis sterczy że aż boli (tak mówi) budzę się wtedy, ale to nawet miłe, takie poranne bzykaneczko

Gość gość
haha robi tak :) robi jak spie. ostatnio przed wyjściem do pracy "bił" mnie czlonkiem po twarzy jak spałam ,ale się przebudziłam....

Gość gość
ja jestem facetem i tak nie robię

Gość gość
Na śpiocha jest fajnie w obie strony :)

Gość gość
Ale wy jesteście świnie zboczone . Nie dostaniecie rozgrzeszenia za takie czyny .