Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Immax

sonofereza

Polecane posty

Gość Immax

Witam, miałam zabieg kawitacji potem sonofereza. Chciałam zapytać czy to normalne że czułam zbytnie ciepło na policzkach? Czy kosmetyczka robiła coś nie tak?

Gość gość
Mogła dać za mało płynu albo za dlugo trzymać głowicę w jednym miejscu. Ja robię jedno i drugie w domu i wlaśnie jak raz przez przypadek przytrzymałam głowicę to potem było w tym miejscu jak lekko poparzone, ale to szybko znikło.

Gość Immax
to było w trakcie sonoferezy....nie trzymała długo jeżdziła po twarzy a ja czułam coraz większe ciepło...teraz się zastanawiam czy to normalne? pytałam jej wg niej tak ale ja nie jestem przekonana dlatego szukam opinii od osób które już wcześniej sonoferezję miały....

Gość Immax
trochę też boli mnie w jednym miejscu..czy to możliwe że mam coś tam wewnątrz spalone? strasznie panikuje bo mam nadwrażliwą skórę i teraz się obawiam najgorszego :(

Gość gość
Nie, nie powinnaś mieć problemów. Skoro masz skórę wrażliwą to naczynka mogły nieco zareagować, ale to się powinno szybko uspokoić. Nałóż jakiś lekki krem gojący i powinno być dobrze

Gość Immax
gość dziś niezmiernie Ci dziękuję - lepiej mi teraz :) serdecznie pozdrawiam