Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość zadomowiony

Jak oceniacie przyrost wagi?

Polecane posty

Gość gość
He he trafiłam w sedno,zabolało? Oj oj. No patrz,a ja całe życie pływam,na basen chodzę 3 razy w tygodniu po 2-3 godziny,a jednak przybralam 27kg. I co powiesz? Ewenement? Czy dalej będziesz twierdzić,że się obzeralam? No bo skoro się obzeralam to jak mogłam zrzucić to swoje sadlo w miesiąc? 20kg tłuszczu nie da się zrzucić w miesiąc choćbym nie wiem na jakiej diecie nie była. Tłumacze ci po raz drugi tłumnie,że miałam niewydolność nerek i kilogramy leciały z powietrza. I tak,to była woda zatrzymana w organizmie. Do tego cukrzyca ciążowa. Nie wiem,czytać nie potrafisz czy tak już masz zakodowane,że nie uznajesz innej prawdy niż swoja własna?

Gość gość
no patrz, ja plywam zawodowo i zero opuchlizny. posiedzenie i pomoczenie dupska w "bąbelkach" nie sprawi, ze jestes wysportowana. trzeba bylo wiecej cukru wpiertalać :D

Gość gość
A Ty mała niedobruszko,chcesz mnie sprowokować :D niestety,nie ta liga. Za długo tutaj siedzę,żeby dac Ci tą satysfakcję. :D a wyczynowo to może i plywasz ale w stawie w pćimiu dolnym :D

Gość gość
Przepraszam,zawodowo :D

Gość gość
nie znam, twoja wioska? ;)