Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna byc anonimowym w necie? i nieosiągalnym dla np policji??

Polecane posty

Gość gość

czy jesli korzystamy z laptopa który nie jest zarejestrowany na zadna ososbe bo zostal kupiony w sklepie za gotówke a nie na umowe jak np w T-mobile to czy jesli np policja zna nasz adres IP to znajdzie nas? bo po adresie IP znajda lokalizacje w której sie znajdujemy wiec jesli to jest duze miasto to chyba nie uda im sie znalezc tej osoby po adresie IP ? jezeli nie to jak byc anonimowym? korzystac tylko z serwerów proxy?

Gość gość
podpinam sie pod pytaniem :D

Gość gość
A po co? Ja tam nie mam nic do ukrycia.

Gość gość
Jak policja dokonuje jakichś pobić niewinnych ludzi albo morderstw, to po nich jadę, sama przestępstw nie popełniam żadnych, niech mnie zabiją te s........

Gość gość
Jeśli masz adres ip prywatny to cie znajdą w 5min jeśli publiczny to w 15 min :)

Gość gość
po jajco. pytam bo chce wiedziec mam do tego prawo :D kazdy ma prawo pytac o co chce :P

Gość gość
a co to znaczy publiczny adres IP? mógłbyś/mogłabys rozwinąć?

Gość gość
a jak np mam prywatny adres IP ale laptopa kupilam na bazarze i nie jest on zarejestrowany na nikogo a internet mam nie z Wi-fi tylko taki na karte niezarejestrowany to tez znajdzie mnie policja jesli bede miec cos "na sumieniu"

Gość gość
Anonimowosc w sieci :-D

Gość gość
Korzystając z TOR jesteś właściwie nie do namierzenia. I nie słuchaj tych baranów co gadają że przez TOR jesteś, policja jeśli łapie kogoś przez TOR to nie przez namierzanie IP tylko zrobienie podpuchy, aby ten ktoś sam się wysypał.

Gość gość
gość dziś publiczny czyli taki gdzie wszyscy korzystają z wyjściowego IP operatora z którym mają umowę podpisaną ale jak policja się zgłosi do tego operatora to on znajdzie który to jego klient np obrażał kogoś w necie .

Gość gość
a mógłbyś/mogłabyś napisać co to jest ten TOR i gdzie można go nabyć żeby z niego korzystać? z góry dzięki

Gość gość
gość dziś . bin Ladena znaleźli to pewnie Ciebie też znajdą jak będzie potrzeba :D

Gość gość
Publiczny to moze byc punkt dostepu. IP jest wewnetrzne lub zewnetrzne , stale lub zmienne.

Gość gość
Nie pomagajcie mu to pewnie diler albo pedofil

Gość gość
sam jestes pedofilem śmieciu

Gość gość
i jesli juz to nie mu tylko "jej" bo nie jestem facetem. a tobie chuj do tego zawistna polska k****. kazdy ma prawo pytac o co chce na forum

Gość gość
pokaz cycki zdziro:-P

Gość gość
hahaha tylko tyle potrafisz ? :P powiedz cos wiecej taki slaby jestes w gebie?? :P po takim czyms wlasnie poznaje jak malego masz fiuta stąd taki zakompleksiony i slaby czlowieczek z ciebie :P

Gość gość
Można, tylko jest to cholernie trudne i niebezpieczne. Jak nie policja to przestępcy z tora Cię dojadą. TOR to jedno wielkie zbiorowisko treści nielegalnych, głównie pedofilskich oraz zwiazanych z narkotykami albo zabójatwami na zlecenie. Jeden nierozważny krok w sieci cebulkowej i łjps, twój komputer może zostać zainfekowany jakimś nieznanym wirusem, który wykradnke wszystkie twoje dane i skończysz jako tak zwany "słup" uzywany przez przestępców.

Gość Hajto
O torze zapomnij bo tylko Ci psyche zryje. Zresztą będąc w torze właściciel node'a przez którego weszłaś może podsłuchiwać Twoją komunikację. Policja posiada komórkę cybernetyczną, która jeśli będzie jej zależało zidentyfikuje Cię bez problemu. Może to im zająć chwilę, ale dojdą.

Gość gość
Możesz kupić program, który ukrywa adres ip oraz hosta. W jaki sposób? Gdy wpisujesz coś w necie, program przesyła sygnał przez możliwie największą ilość baz (komputerów) praktycznie uniemożliwiając odkrycie z którego tak naprawdę kompa ta osoba korzysta, gdyż wyświetla się, ok kilku tyś innych adresów ip :) Ale trzeba kupić program.

Gość gość
no to trzeba wejsc na tora poogladac troche nastek gołych