Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fececi wstydźcie się!!

Polecane posty

Gość gość

historia rozpusty na tzw. wczasach - Nie spotkałam faceta, który by na mnie nie spojrzał, chociaż na krótko (a najbardziej żenujące: faceci siedzący z innymi kobietami i "szanowni" mężowie idący z żonami...i to nic, że szłam obok męża a dziecko przede mną... - Na plaży jeden facet zaczął mnie kamerować jakby mu pozwoliła, miałam chęć gościowi wygarnąć. Ale się powstrzymałam. - Jeden tak patrzył, że myślałam, że mój mąż dostanie białej gorączki... x no żenujące, żenada...te okropne facety nie panują w ogóle nad wzrokiem, gapią się...aż budzi to niesmak! TROCHĘ WIĘCEJ DYSCYPLINY W TYM WZGLĘDZIE! IDIOCI!!!

Gość gość
Ale z Ciebie idiotka. W kategorii mężowie mieści się także twój mąż:). Zapewne kilka godzin przed lustrem spędziłaś po to aby się gapilo a teraz udajesz oburzona. :) Marne prowo.

Gość gość
nie spędziłam przed lustrem kilka godzin...a bardzo niewiele czasu...nie pojechałam tam na podryw

Gość gość
widocznie jesteś ładna i to normalne że każdy spojrzy, a co powiesz na to że ja jak kiedyś miałem kobietę idę sobie z nią np. po galerii i obce kobiety się do mnie uśmiechają, idę sam to też się uśmiechają, czasami wręcz widać że chcą żebym zagadał. Mnie to nie przeszkadza jest to po prostu miłe ze strony kobiet, aczkolwiek jest to w tak niespodziewanych miejscach że nie mam odwagi jakoś odwzajemnić zainteresowania.

Gość gość
Masz coś z deklem autorko, siedź w piwnicy i niech mężuś zamuruje drzwi :-D ...a przekonanie o swojej zaje/bis/tości włóż sobie tam skąd je wyciągnęłaś i umyj później ręce

Gość gość
cicho to wariatka paranoidalna wydaje sie jej ze wszyscy sie na nia gapią to normalne przy takich zaburzeniach

Gość takijeden666
Idąc ulicą wbijam mocno wzrok w chodnik żeby czasem przypadkowo nie spojrzeć na jakąś kobietę. Trochę to utrudnia chodzenie bo czasem wejdę w latarnię ale przynajmniej jestem ok wobec swojej kobiety. :P

Gość takijeden666
Autorko, niech twój mąż przyrzeknie ci, że nigdy po ślubie, jak to napisałaś, "chociaż na krótko" nie spojrzał na żadną z kobiet, które zresztą masowo przechodzą mu przed oczami na ulicy. :)

Gość gość
oczywiście nie pomyślałaś, że w twoim wyglądzie jest coś co powoduje, że tak się na ciebie gapili ?? np. sperma na włosach albo g****o na brodzie ? ależ skąd, paniusia z tch "och i ach , jaka to ja ładna jestem".

Gość gość
Porządna jesteś.

Gość gość
Najlepsze są te które maja duży dekold albo szorty odsłaniające pośladki a oburzają się ze ktoś patrzy na to co specjalnie w tym celu pokazują

Gość gość
To jest ciekawa kwestia, jaki styl ubioru preferuje Autorka. Ale milo z jej strony że nie puchnie od spojrzeń byle łacha.

Gość gość
ale tu zazdrośnic, które by tą Autorkę zarąbały....jak by tylko mogły, bo jest porządniejsza pod nich!

Gość gość
PO PIERESZE - trzeba zadac pytanie skad autorka to wie - BO SAMA SIE NA NICH GAPI ! :D Ladnie to tak autorko isc z mezem i dzieckiem i patrzec sie na innych facetow ? Haha :D :D :D

Gość gość
taaa gapi, idzie patrzy dookoła, to i widzi co się dzieje wokół niej... spojrzenie obojętne, płynące z ciekawości a spojrzenia lubieżne, pożądliwe - to jest różnica. I zdaje się, że to drugie boli autorkę.

Gość gość
Ależ wy nie dacie ludziom poszaleć nawet tutaj .Ja ją widzę , rzeczywiście podnosi ciśnienie ufff !!!

Gość gość
Przepraszam od dzis nie patrze sie na kobiety.

Gość gość
baby nie wiedzą jak to jest, nie są wzrokowcami jak my. Ja nie popatrzę na żadną ale wy nie wychodźcie z domu, wcale nie chce patrzeć na was. Wystarczy mi moja. :)

Gość gość
Up. Logiczne i nie. Baby nie wychodzić z domu. Do bab należy Twoja żona. Czyli siedzisz w domu i patrzysz na nią. A kto może wyjść. Faceci. A na co mają patrzeć poza domem. Ano..... Nie na baby. Poza domem mają patrzeć na wszystko tylko nie na baby. A w domu tylko na swoją żonę. A i stąd mówi się, że faceci w domu nic nie robią, tylko patrzą na swoje żony, czego kobiety nie nawidzą.

Gość gość
Oj Autorka przesadza ale nie widzieliśmy tych facetów, może naprawdę byli natarczywi.

Gość gość
Autorko, mnie też wkurza to paskudne pozadliwe wgapianie się facetów. Faceci to sa myslace k*****m świnie, co tu dużo mówić.

Gość gość
Faceci to sa myslace k*****m świnie, co tu dużo mówić. xxxxx Nie musisz się z nami zadawać.

Gość gość
"Najlepsze są te które maja duży dekold albo szorty odsłaniające pośladki a oburzają się ze ktoś patrzy na to co specjalnie w tym celu pokazują" x Jak jest gorąco to ubiera się szorty lub topy z dekoltem. Jak się jest na plaży, to chyba normalne że jest się w bikini. To może od razu lepiej burke założyć, żeby jacyś idioci się nie lampili myśląc że się pokazujemy się dla nich :D

Gość takijeden666
To że jesteśmy w związku to nie znaczy że stajemy się od razu gejami i inne kobiety przestają się nam podobać. Ale to trzeba być facetem żeby zrozumieć. To że sobie popatrzymy czasem przypadkowo to nie znaczy ze myślimy "ku......m" wulgarne baby. Ja mam z tym problem mały, bo czasem przypadkowo sobie na jakąś popatrzę, potem mam wyrzuty. Ale nie wchodzę na internet na dooopy.pl żeby patrzeć. Wcale nie chcę i już nie muszę na was patrzeć. mam na kogo. :)

Gość takijeden666
Ja tak nas nienawidzicie i takie wymądrzałe jesteście to zawsze możecie być same albo wyjechać z burakolandii. Przynajmniej nie będziecie nas truć ślubami. Albo możecie hodować sobie jakąś kozę i z nią spędzać życie.

Gość gość
No, już widzimy już czyje to dzieło, już widzimy, kto się w to miesza...A kto tu miał najwięcej do powiedzenia? człowiek z jakimś numerem, wszyscy wiemy jaka to cyfra...Zobaczcie, jak dużo on miał tutaj do powiedzenia...i co najważniejsze robił ze sobie nieskazitelnego a w rzeczywistości jest prawdopodobnie gorszy od was wszystkich... Apropos Pożądliwość nie pochodzi od Boga i nie prowadzi do dobra!

Gość gość
Święty Michale Archaniele, wspomagaj nas w walce, a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź naszą obroną. Oby go Bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy, a Ty, Wodzu niebieskich zastępów, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen.