Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okrutny wniosek dot.życia

Polecane posty

Gość gość

niestety może zabrzmi to okrutnie ale stwierdze to jasno po obserwacjach jakie czynię - życie nie jest sprawiedliwe,ludzie nieatrakcyjni,chorzy,niemajętni,nudni,bez jakichś cech i hobby godnych zainteresowania bedą całe zycie sami. Taka prawda - ponadto niekiedy otoczenie,życie,śrdowiski z któego nie potrafimy się jakos wyrwać wymusza na nas zycie w pojedynkę.Macie tak jak ja? Ja już sie chyba pogodziłem z tym ze będę sam,a mam już 32 lata, ludzie z mojego rocznika mają juz dzieci,rodziny,własną dzialalnośc,sa nawet po rozwodach.Zwiedzili już mnóstwo miejsc a ja czuję że za późno sie za to wszystko zabrałem.

Gość gość
nie az tak zle,ale podobnie

Gość gość
udzie z mojego rocznika mają juz dzieci,rodziny,własną dzialalnośc xxxx Własną działalność mają ? A to dobre. Większości ludzi w Polsce nie stać na założenie własnej działalności gospodarczej. Więc z tą działalnością to bzdura niezła. Z dziećmi i rodziną pewnie tak jest jak piszesz.

Gość gość
Ślepy gada o kolorach.

Gość Wrozbella
Ja mam tak samo, szczerze cieszę się, że nigdy nie wyjdę za mąż, przynajmniej nie będę musiała uzerac się że zboczencem, który będzie mnie zachęcał do seksu analnego albo grupowego i traktował jak służąca

Gość gość
Mysle, ze tacy ludzie nie musza byc sami, problem w tym, za zamiast szukac partnerow podobnych do siebie rozgladaja sie za lepszymi.

Gość gość
Ja mam tak samo, szczerze cieszę się, że nigdy nie wyjdę za mąż, przynajmniej nie będę musiała uzerac się że zboczencem, który będzie mnie zachęcał do seksu analnego albo grupowego i traktował jak służąca xxxx ze co????????? no to chyba wyjatki.. malzenstwo to jest radosc i milosc.

Gość gość
co wy z tym analem? Już jakiś debil zakłąda setki tematów o analu,ile mozna o tym samym?

Gość Wrozbella
Tak, w wielu przypadkach owszem, ale w moim otoczeniu raczej tak to wygląda. Jak widzę, tutaj nie jest lepiej na kafeterii, sądząc po niektórych tematach

Gość gość
Ja mam 30 lat i też jestem singlem. Ale co gorzej - nadal mieszkam z rodzicami, czego nienawidzę.

Gość gość
też mieszkam z rodzicami, ale taka sytuacja niestety - wynajem drogi,to nie ma sensu, po co przepłacać za jakis pokój?Mieszkać z kimś obym i u obcego. Na kredyt nie stać więc cóż? Wynjmowałem to wiem. W zyciu trzeba być twardym chooooiem, staram sie taki być,świat to miejsce gdzie jest tylko walka hien,trzeba być lwem by hieny odgonić i samemu zagryżć zwierzyne czyli cel.