Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Scootera

Koncert zespołu SCOOTER w Polsce. Katowice 2017 Festival muzyki lat 90 tych

Polecane posty

Gość Fan Scootera

W ostatni weekend odbył się 90'Festival 2017 w Katowicach i zagrał też Scooter. Był ktoś z was na tym festiwalu? :D Jestem fanem Scootera od początku.

Gość gość
To może puścisz kawałek ?

Gość gość
Jednak się dało ? Dzięki , ale dają czadu pozdrawiam :)

Gość gość
koncert na wypasie Baxter mieli zagrać godzinę a wyszło półtora godziny :) chyba co roku Scooter jest w Polsce? ja bym teraz się wybrał na koncert ale gdzieś do pomieszczenia coś w stylu katowicki spodek tak żeby było jeszcze głośniej i więcej efektów dymnych i ze światłem :)

Gość gość
To na pewno jest o wiele lepszy odbiór i warto iść na taki koncert Wrzuć tam jeszcze cos jak znajdziesz

Gość Bogdar
Skoro koncert Scootera odbył się w 2016 roki i teraz w 2017 to chyba zagrają też koncert w 2017 roku tylko gdzie w Polsce jest najlepsze miejsce na takie koncerty? Może faktycznie katowicki Spodek? Tam koncert w Spodku też się odbywają... Mi się marzy występ zespołu Scooter na Sunrise Festival 2018 .

Gość Maaanna
Na 90 Festival 2018 Scooter też ma wystąpić w Katowicach. :) Koncert bardzo udany ale szkoda że U96 nie było... nie dosłyszałam Alex Christensen był chory że nie przyjechał?

Gość gość
Albo how much is the fish albo faster harder scooter ...

Gość zubik
Pięknie było tylko tak piknikowo bardziej ale fajnie że jednak byłem na tym festivalu. Do zobaczenia na 90 Festival 2018 w Katowicach!!!

Gość mosiu
kto wie ile Scooter wziął pieniędzy za występ ? :D bilety tanie nie były ale czy to starczyło by na opłacenie tylu artystów ??

Gość gość
90' Festival Katowice 2018 też ma się odbyć na Muchowcu , bardzo fajne miejsce ten Muchowiec dużo zieleni i sporo miejsca. Tylko szkoda że nie można było wyjść na parking jak już się weszło na teren festivalu bo za mało gotówki wzięłam.

Gość gość
Scootera to ja tylko "Break it up" uważam.

Gość gość
Break it up dobra piosenka ale to taka spokojna muzyka. Ja rave uwielbiam ;) Szkoda że muzyka rave już nie jest na topie jak w połowie lat 90 .... teraz jakieś beznadziejne big room i dub step :(

Gość laubau
Nessaja i F**k the Millenium moje najlepsze piosenki Scootera :P

Gość Rick J Jordan wróć
KOCHAM SCOOTERA szkoda tylko że Rick J. Jordan odszedł z tej formacji, bo on odwalał całą robotę jeśli chodzi o kompozycje. Baxter tylko śpiewał i prawie każdy kojarzy zespół Scooter z Baxxterem ...

Gość gość
Rick J. Jordan odszedł z formacji Scooter ale nie ma co się oszukiwać czasy Rave i Happy Hardcore już nie wrócą to lata 90te, teraz niestety Big Room i inna śmieciowa muzyka jak Dubstep :( ale Scooter tak bardzo nie zboczył za modą muzyczną ale jednak to już nie ta wspaniała muzyka którą grali tak do 2003 roku.

Gość Fan Scootera
Macie racje ale to jest tęsknota za latami młodości a ta muzyka nam towarzyszyła wówczas

Gość Basia A
Muzyka lat 90 to też moja młodość moje dzieciństo i jak wy kocham wracać do tej muzyki przy której się wychowywaliśmy .Jamrose i Fun Factory też fajnie zagrało. Dj Quicksilver też dał czadu.

Gość gość
Nie ma bata na 90 Festival 2018 też jadę - pół Polski ;D Festival świetny muzyka na wypasie!!!

Gość gość
najlepszy koncert muzyczny z muzyką z lat 90 tych na jakim była było cuuudownie :)

Gość Pavo
Kiedy w Polsce Scooter teraz wystąpi w tym roku chyba nie ma już szans dopiero 2018 rok??? Tak chciałbym posłuchać ich muzyki na żywo. Tydzień przed festiwalem dowiedziałem się że Scooter wystąpi w Katowicach a bilety były nie na moją kieszeń bo przed wypłatą akurat :(

Gość gość
aż z ciekawości poszukałem i nie znalazłem informacji kiedy Scooter będzie w Polsce w 2018 roku może jeszcze za wcześnie na takie informacje ... póki co to w niemczech koncertuje

Gość Fan Scootera
: Niby Scooter ma pojawić się w Katowicach na 90'Festival 2018 :)

Gość gość
koncert bardzo udany tylko drogie piwo :P

Gość gość
SCOOTER YYYEEEAAAAA HAAHAHAHAHA to były czasy jak się jeździło na imprezy ze Scooterem, stare dobre czasy

Gość gość
Trochę szkoda że na Fun Factory tak mało osób się bawiło a dopiero przy Scooterze impreza się rozkręciła

Gość gość
to fakt ale zabawa była przednia a wiadomo ponad połowa ludzi tam była dla scootera ;)