Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyć...

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy komukolwiek będzie chciało sie to czytać... Ale ja mam dosyć... Mam wrażenie, że nic mi sie nie udaje... Obcięli mi pensje, mamy z partnerem kłopoty finansowe i kłócimy sie, on mi daje na życie grosze i wrzeszczy kiedy mi brakuje... Nie mogłam córki wziąć w tym roku na wakacje, ani do wesołego miasteczka ani na obiecany splyw kajakowy - nie ma kasy. Dziś oblałam egzamin na prawo jazdy a nie mam ani sił ani pieniędzy na kolejny.. Do tego wchodzę na fb a tam wszyscy szczęśliwi, pozdrawiają z wakacji.. Znajoma, która ma trójkę dzieci i to każde z innym wkleiła zdjęcia że spływu kajakowego, popłakałam sie kiedy pomyślałam o mojej córce - ta znajoma nie pracuje a dostaje kupę kasy z opieki, my z partnerem pracujemy oboje i nie dajemy rady.. Mam dosyć niesprawiedliwości, mam dosyć mojego życia.. Jestem nieudacznikiem...

Gość gość
o 1 w nocy egzamin, :D

Gość gość
O jakiej pierwszej w nocy? Naprawdę, po co takie łapanie za słówka? Dla uscislenia - wczoraj po południu... Zresztą jakie ma to znaczenie... Jest mi źle, przykro i smutno, nie potrafię spać i chciałam sie jakoś wywnetrzyc... Czasem lepiej przed kimś obcym i anonimowo ale chyba nie na kafe...

Gość gość
Dobrej nocy wszystkim i przepraszam za zasmiecanie forum...

Gość gość
Zaśmiecają forum przemki prawiki i takie tam. Zróbcie sobie kolejne dziecko, do budżetu cos wpadnie co miesiąc a i Ty odpoczniesz na l4.

Gość gość
przytulam. moja rada, nie wchodz za czesto na fb. tam wszyscy sa niezmiernie szczesliwi i zyja ponad stan..

Gość gość
Nie miej dosyć. Ja jestem samotną matką i też nic nie dostaje z opieki. Ciężko pracuje a facet z którym byłam 2 lata wyzwal mnie od szmaty patologii i kurwy wczoraj bo nie chcę byłego męża podać o wyższe alimenty do sądu. Od tego faceta przez 2 lata nic nie dostałam nigdy nie zapytał czy mamy co jeść za to na znajomych fajki i alkohol miał zawsze. Nie mogę się podnieść po tym wszystkim. Jeszcze mi powiedział ze w niedzielę mógł być z inną a wybrał mnie. Słowa które dzgaja prosto w serce. Cieszcie się tym co macie. Nad jeziorem tez można cudownie spędzić czas jeśli ma się kogoś kto kocha i kto rozumie