Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sztuczne rzęsy

Polecane posty

Gość gość

Hej :-) Jakie sztuczne rzęsy polecacie ? Kupiłam w rosmanie ardell 120 i jestem ciekawa jakie opinie są na ich temat :-) Jak długo się trzymają itp itd :-) (Wiem, wiem najlepiej u kosmetyczki ale zakładam u niej rzęsy sztuczne od pół roku i mam teraz takie zniszczone i krótkie że muszą mi się odbudować, bo jak zrobi mi nawet objętościowe krótkie to wytrzymują ma x 1,5 tygodnia, wiec alternatywą są sztuczne a te wyglądają na prawdę w porządku:-) )

Gość gość
Też tak właśnie słyszałam :-) I jak przyłożyła do oka to super jeśli chodzi o długość i wyglądają prawie tak jak moje oko po wizycie u kosmetyczki :-) Zastanawia mnie tylko jak długo wytrzymują, bo wyjeżdżam na tydzień i jestem ciekawa czy jedna taka "sztuka" wytrzyma cały tydzień - wiadomo biorę pod uwagę doklejanie itp :-)

Gość gość
A i jeszcze klej :-) Czy ten dołączony da radę przez 7 dni ?

Gość Zuzaa2
Jam polecam rzęsy z Perhaeps! Łatwo się je nakłada, nie obciążają powieki i długo się utrzymują. Sama używam je na większe wyjścia natomiast na co dzień zostaję przy kępkach tej samej firmy. Fajnie podkreślają oko i wyglądają naturalnie;)

Gość Milka798
kupiłam teraz dla odmiany te perhaeps i powiem szczerze, że wydaje mi się, że mają lepszy klej niż ardel, trzyma tak samo długo, ale jakoś łatwiejszy jest do aplikacji na pasek

Gość gość
nie wiem jak na paski, bo mam kępki perhaeps, ale na serio łatwe do nakładania, jak dla mnie