Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogol

minimalistyczne podejście do kwestii BOGACTWA

Polecane posty

Gość gość
denerwują mnie z tym wiecznym jęczeniem. za 5000 tysięcy lat też będą piertolili o aushwitz w egipcie. sory ale nie mam nerwów do lamenciarzy i płaczących facetów z brodami

Gość gość
możesz mi podać definicje człowieka opłacanego potajemnie przez obce państwo, który przyjeżdża do innego państwa i twierdzi, że sie chce asymilować na równych warunkach z autochtonami?

Gość gość
I pewnie jesteś jednym z wielu, który uważa że banki, które "normalnie" funkcjonują są wypłacalne. W kazdym momencie media mogą pościć plotkę o niewypłacalności banku, ludzie robią zamieszanie, domagają się swoich pieniędzy. Nie wjedzac ,że jeśli nie zareagowali by na te plotki, bank dalej by funkcjonowal.

Gość gość
Rozumiem, że dla Ciebie każdy obcokrajowca musi być agentem opłaconym przez rząd?

Gość gość
a nie są?

Gość gość
to xle rozumiesz.

Gość gość
Polska nigdy nie stanie się potęga jeśli nie stanie się tolersncyjna. Tolerancyjna dla tolerancyjnych. Nie mówię tu o imigrantach, broń Boże! Mówię tu o normalnych ludziach, którzy przyjeżdżają do Polski w celach turystycznych, edukacyjnych i zawodowych! Nie ludzi, którzy panoszą się w obcym kraju i chcą być traktowani lepiej niż rodacy!

Gość gość
coś ci wyjaśnie. kolesie dostają potężne środki od swojego państwa i przyjeżdżają tu kupować jako prywatne osoby ziemie zakładać biznesy itd. to jest de facto kolonizacja. nie wiem jak ty ale ja nie chce mieszkac w koloni izraela nawet jakby miała byc rajem tolerancji. poza tym cięzko rokować koloni stanie sie potęgą.

Gość gość
co więcej nie mam pretensji do samego izraela. tak to już wygląda i sie nic nie zmieni. izrael prowadzi agresywną ekspansje ekonomiczna i do tego głównie służy mu wywiad i wszyscy ci turyści. codo turystów to przed drugą wojną światową mieliśmy w polsce całą rzesze niemieckich turystów. fotografowali mosty obiekty strategiczne zdobywali informacje. i p to też nie mam pretensji. mam pretensje do "naszego rządu" "naszych służb" "naszego wywiadu i kontrwywiadu" i do takich tempych kretyek jak ty. a wiesz o co mam pretensje? o to cierpienie którego będziecie główną przyczyna

Gość gość
sie zachowujesz jakby "piąta kolumna" to był wymysł paranoików na kwasie. polski rząd i wywiad nie robi nic zeby temu zapobiec co ozancza, że został dawno zinfiltrowany i jest kierowany o ile nie zopstał założony przez wrogów polski ewentualnie ludzkości w ogóle. istnieją skuteczne sposoby zapobiegania takim dywersjnym działaniom ale kooorfa cięzko żeby je podjeli kolesie z rządu którzy otpirtalaja pare razy w roku pielgrzymki do ściany płaczu żeby napiertalac myckami w ruiny jakiegos burdelu

Gość gość
sie zachowujesz jakby "piąta kolumna" to był wymysł paranoików na kwasie. polski rząd i wywiad nie robi nic zeby temu zapobiec co ozancza, że został dawno zinfiltrowany i jest kierowany o ile nie zopstał założony przez wrogów polski ewentualnie ludzkości w ogóle. istnieją skuteczne sposoby zapobiegania takim dywersjnym działaniom ale kooorfa cięzko żeby je podjeli kolesie z rządu którzy otpirtalaja pare razy w roku pielgrzymki do ściany płaczu żeby napiertalac myckami w ruiny jakiegos burdelu

Gość gość
trzeba sobie jasno powiedziec że są to zachowania rodem ze srednowiecza charakterystyczne dla zwasalizowanych posiadaczy ziemskich posiadajacych niewolników i dobra zdobyter siłą. jeżdżą i oddaja hołd swoim seniorom. mam zatem do ciebie pytanie? O JAKIEJ KOOORFA POTĘDZE TY BREDZISZ?

Gość gość
Jakby Ci to powiedzieć żebyś zrozumiał międzynarodowej

Gość gość
Nie lubię ludzi, którzy kwestionują czyjeś poglądy, nie potrafisz rozmawiać normalnie bez ośmieszania rozmówcy? Nie potrafisz normalnie, kulturalnie przedstawić swoją opinię?

Gość gość
aha. i zes se wykombinowała, że bedziemy potęzni jak bedziemy tolerancyjni a bedziemy tolerancyjni jak pozwolimy na nierówną konkurencje polskich obywateli z ludźmi dysponujacymi sporą częścią budżetu bogatego państwa?

Gość gość
nie kooorfa nie umiem. aale za to moge ci sprzedać za darmo kopa w doope izrael reprezentuje interesy jednej rodziny. góra dwóch. zaprosili cie kiedyś na swoje posiadłości żebyś sie z nimi zasymilowała? bo mnie nie? jak mi rotszyld wyśle zaproszenie na wspólną asymilacje to sie zastanowie czy sie odwdzięczyć tym samym

Gość gość
póki co nie zapytał nawet czy sobie zycze aby mi tu jakąś kolonie zakładał i w sumie dobrze bo sobie nie zycze

Gość gość
a jak ma z tym jakis problem to mnie to szczerze mówiąc c***j obchodzi

Gość gość
jedyna co ma rotszyld a czego nie mam ja to banda skretyniałych zombiaków. ale na to też sie znajdzie sposób. a tak to jakiś szczególnych kompleksów wobec tego starszego pana nie mam:) no bo niby jakie?:)

Gość gość
ze tam jego jakiś praszczur sieć kantorów prowadził? i sie skumał zapewne przez zadłużona szlachte z bogatą arystokracją? szczam na niego i jego "dorobek" jakby mi sie chciało to bym mu to zabrał w pare lat ale mam przeczucie że to pułapka jakaś

Gość gość
No to masz problem wieśniaku

Gość gość
w sumie biorąc pod uwagę ze to wszystko jest jego to można powiedziec ze mnie utrzymuje. mnie tam źle nie jest. jak ma ochote płacić za moje rozrywki to przecież dziadkowi nie zabronie bo se jeszcze zdenerwuje pojedzie walić głową w ściane płaczu i umrze po drodze na kamyka w bucie. jest dobrze jak jest:)

Gość gość
a ze tam poszczuje mnie od czasu do czasu swoją armia pejsiastych słupów...to zabobonne głupawe istoty z mózgiem wypranym talmudycznym pierdzeniem. musiałbym na głowe upaśc żeby sie ich bać

Gość gość
"gość dziś No to masz problem wieśniaku" xxx nie:) nie mam problemu

Gość gość
jest git serio:) nawe nie specjalnie odczuwam potrzebe jakichś głebszych przaemian społecznych o zmianie władzy nie wspominając:) jest super jest super wiec o co ci chodzi? wsi spokojna wsi wesoła ty jestes jak zdrowie ile cie trzeba cenić gosc w agencji rolnej ci powie

Gość gość
A jednak musisz mieć jakiś ;)

Gość gość
co tak puka co tak stuka? czy to dziecioł wróbla huka? czy to konik skrzypi w trawie? nie to kaczor na wyprawie....(krzyzowej)

Gość gość
Bez asymilacji nie będziemy w stanie dorównać krajom Europy zachodniej.

Gość gość
kaczor rudy kwiat rycerstwa oblegali mury jerozolimy od ponad 10 lat. niestety pomimo ciągłego stuakania głową w mur twierdza pozostała w rękach niewiernych. szef oblęzenia zastanawia sie nad wysłaniem maila do rysia lwie serce żeby z paroma pastuchami i taranem na ramie od roweru wpadli zakończyc te wojne bo ju·ż sie nikomu nie chce walczyć

Gość gość
"gość dziś A jednak musisz mieć jakiś " xxx nie nie musze jestem idealnie szczęsliwym obywatelem zglobalizowanego ekonomicznie świata