Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćKrulowanocy

Jakie mialyscie najwieksze doznanie erotyczne oraz orgazm

Polecane posty

Gość gośćKrulowanocy

Jakie mialyscie najwieksze doznanie erotyczne oraz orgazm

Gość gośćPaula
jesteśmy z mężem swingersami. Mąż na moje 30 urodxiny zaplanował Gangbang Party w naszym sex clubie. 30 facetów na 30 urodziny. Miesiąc przed urodzinami dał informacje do klubu. W urodziny przyszli 38 facetów i... poszłam na rekord wszyscy założyli prezerwatywy i się kochalismy jeden po drugim, częsc skończyła eaz, a częsc wracała pivregeneracji na powtórkę. Mąż luczyl i skończyli 64 razy. Po miałam trudności z chodzeniem przez parę dni, alę pi 4 dniach znów piszlam do klubu na mniejszy Gangbang Party z 5 facetami

Gość gośćkrulowanocy
Wow super chciala bym spróbować takiego sexu ale nie z tyloma facetami.... Miałam 4 naraz i bylo bajecznie

Gość gość
haha czekamy na opis były dwa baty? co cię najnardziej krecilo w tym? opisz całość

Gość gość
raz z koleżanką wpadłyśmy na idiotyczny pomysł, aby przebrać się za tirówki, kuse opinające mini, wysokie białe buty i dla żartu stanąć przy drodze, pojechałyśmy ponad 200 km od domu, aby nie trafił się znajomy i dla żartu się powygłupiać, dla jaj, bez bzykania, planowałyśmy że jak ktoś się zatrzyma to powiemy, że to żarty, ale skończyło się na tym, że wsiadłam do 2 tirów, koleżanka do jednego i przeszłam naprawdę ostre dymanie, jeden z facetów potraktował mnie brutalnie, ostro, ale podnieciło mnie to, drugi nawet pożałował mojego losu (he he) ale rżnął też fantastycznie, chciał się spuszczać na tyłek i cycki, bałyśmy się aby nie było gdzieś jakiejś ochrony orawdziwych tirówek, ale nie, od tego czasu minęło parę lat, ale do dzisiaj jak to wspominam to jestem cała mokra i podniecona