Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy onieśmielam ludzi?

Polecane posty

Gość gość

Jestem ekstrawertykiem. Nigdy nie miałam problemu aby zrobić pierwszy krok czy też być w centrum uwagi, natomiast pokojowość i kompromis bardzo ciężko mi wychodzą. Kiedy inni starają się przemilczeć jakieś niedogodności, uniknąć kłótni ja wolę być szczera z samą sobą i powiedzieć co myślę. Sęk w tym, że inni chcą spędzać czas z kimś kto nie podchodzi do problemów iście zadaniowo " PROBLEM ROZWIĄZAĆ NATYCHMIAST" tylko takich, którzy są pokojowi, starają się wszystko załagodzić. Nie mam problemu z nawiązywaniem nowych znajomości, ale z utrzymaniem ich. Mam 2 bardzo dobrych przyjaciół z dzieciństwa i z nimi się widuję. Trochę boli mnie fakt, że nie jestem nigdzie zapraszana, nie jestem postrzegana jako osoba z którą można byłoby mieć po prostu zabawny czas. Zamiast tego ludzie traktują mnie jako swojego psychoanalityka albo kogoś do kogo należy się zgłaszać w kryzysowych sytuacjach. Schlebia mi to, ale czuję się samotna bo wiem, że i tak nie będę częścią ich bardziej błahego życia. Z jednej strony nie chcę działać wbrew własnemu sumieniu i mówić to co naprawdę sądzę a z drugiej strony ktoś bardziej nieśmiały może w tym widzieć chęć rozpoczęcia wojny

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować