Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jest tak dużo pedałów w dzisiejszych czasach ???

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie? Czy to dlatego że kobiety sa zbyt łatwe i już nie podniecają facetów??

Gość dobra zmiana
bo jest moda na bycie fit i ludzie jeżdzą na rowerach.

Gość gość
a gdzie ty ich widzisz ? wlasnie jest bardzo malo, sama jestem lesbijką i mam problem zeby poznac dziewczynę, normalną jak ja, zwyczajną, kobiecą, nie feminazistke, nie lewaczke, nie sfrustrowanego babsztyla który nienawidzi hetero i facetów same babochłopy spotykam albo zagubione zranione przez faceta dziewczyny hetero ktore myslą, ze z kobietą bedzie im lepiej a potem i tak wracają do facetów

Gość gość
Wszedzie widzę tych metro pedałkow . Poza tym podobno każdy facet hetero chce sprawdzić jak to jest z facetem .. Nie rozumiem tego

Gość gość
Bo to zniewieściali wypierdki, zresztą moda nastała na homo nie wiadomo :P

Gość gość
Przecież sam seks faceta z facetem to nie jest gejostwo.

Gość gość
Heheh puknij się w łepetyny bo chyba nie wiesz co pleciesz

Gość gość
Jal to seks faceta z facetem to nie gejestwo ??? A co to jest ? To jest pbrzydliwe !! Gdyby mój facet miał seks z innym facetem to nie mogłabym z nim być.

Gość gość
gdzie ty widzisz tych gejów ?

Gość gość
Pedały zawsze były tylko się nie ujawniali i rodziny zakladali/zakładają dla zmylki. Zazwyczaj przystojny i zadbany facet i brzydka, gruba kobieta to facet pedał.

Gość gość
Bo brzydula będzie siedzieć z ładnym facetem mimo iż w domu ją kompletnie zlewa a na zewnątrz udaje kochającego męża bo się czuje wyróżniona a ładna kobieta odejdzie od takiego faceta i znajdzie innego. Proste jak budowa cepa.

Gość gość
Geje są obrzydliwi jak facet może z facetem fuj

Gość gość
Właśnie jak facet może z facetem ?? Pytam gejów, wytlumaczcie mi to

Gość gość
A potem ludzie mówią, że taki fajny i uczynny chłop a się nie ożenił i się dziwią a to nic innego jak gej albo on taki super a ona niespecjalna, stać go na lepszą a on gej. Po co mu lepsza jak on nie lubi kobiet w łóżku a do garów i sprzątania to jest wystarczająca. :p

Gość Li Ass
a co się Wam nie podoba w moim stylu ?

@ Dlaczego jest tak dużo pedałów w dzisiejszych czasach ???  x Bo zdebilowaciale lewactwo uczy gender od najmlodszych klas i dzieci juz w przedszkolu dowiaduja sie, ze facet zapinajacy drugiego faceta w tylek to cos "normalnego". Znany jest przypadek z Polski, nie pamietam nazwy miejscowosci ale to bylo gdzies na Slasku, w ktorym pani przedszkolanka w przywatnym "tolerancyjnym" przedszkolu na zajeciach gender kazala zalozyc chlopcu spodnice i udawac kobiete. Dzieci mialy sie chyba dowiedziec, ze transi to tez "normalni" ludzie :O Incydent odbil sie glosnym echem w mediach i okazal sie zbyt radykalny nawet jak na polskich lewakow. Oburzeni rodzice zrobili awanture w przedszkolu. W sumie nie wiem czemu zrobili awanture skoro sami wczesniej dobrowolnie poslali swe pociechy na zajecia z gender. To co te lewaki myslaly, ze na gender bedzie wykladana arytmetyka albo astronomia dla dzieci?

Gość gość
Dużo pedałów powiadasz? Bo dużo rowerów, w końcu lato, jeździ się, o kondycję się dba... a jak wiesz w każdym rowerze są dwa :-)

Gość gość
Ja mam dziewczynę, ale od czasu do czasu bzykam sie z facetami i nie czuję się gejem. Czasami ja i dziewczyna bierzemy sobie kolesia do trójkąta, z którym posuwamy ja na dwa fiuta, czasem nawzajem z tym facetem robimynsobie dobrze a dziewczyna patrzy, albo dopomaga.

Gość gość
Bo to czasy ostateczne są, w Rzymie zanim go rozpi...dolili tez bylo pod koniec duzo pedziów :D🖐️