Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie jakies kobiety ktore nie umia okazywac uczuc

Polecane posty

Gość gość
No wybaczcie...złosc i warczenie na wszystkich tak na co dzień? To ma być "norma"? Bo co, bo jakis zwiazek nie wypalil albo milosc sie skonczyla? Bzdura, takie zachowanie to zwykłe chamstwo i od takich kobiet, ludzi z daleka.

Gość gość
Ja taka jestem, może to głupie, ale wychodzę z założenia, że skoro nawet matka mnie zostawiła i umarła, to tym bardziej facet zostawi, kiedy się przywiążę. Lepiej nie cierpieć.

Gość gość
Tak rób i nie oszukuj jakiegoś biedaka :-D

Gość gość
tak takie osoby nie powinny wchodzic w zwiazki ale bojac sie samotnosci w starosci szukaja naiwnego partnera potem dziecko i wracaja do gry stare przecwiczone metody grania ofiary bezbronnej

Gość gość
Ja niestety jestem troche taka, ale to dlatego, ze boje sie odrzucenia, trzeba byc cierpliwym żebym zaczela okazywac tez uczucia i troche czasu :)

Gość gość
Boisz się odrzucenia to sama się odrzucasz i jest super? :-P

Gość gość
gość dziś A co to ma wspólnego z oszukiwaniem kogoś?

Gość gość
Ja nie okazuje uczuć nikomu, ale lubię dobry seks.

Gość bez uczuć 777777
Raz poznałam faceta, który na pierwszej randce mówił, że oczekuje znajomości z nutą erotyzmu. Pomyślałam, że szuka naiwnej. Jednak kilka dni później siedząc sama w domu dostałam takiej ochoty na seks, że napisałam mu smsa " chce seksu. Teraz. Wpadaj !" Nie minęło 15 minut, a on już byl. Rozebrałam się przed nim do naga i mówiłam mu, co ma robić, gdzie mnie ma dotykać. Chwilę stał jak słup, nie wiedział o co chodzi, ale zaraz zabrał się do roboty. Potem mu powiedziałam, że pragnę mocnego masażu "tam", założył kondoma i zrobiliśmy to, a właściwie to on zrobił. Ja tylko leżałam na plecach i rozkoszowałam się jak we mnie wchodził. Tego mi wtedy brakowało. Na końcu powiedział mi, że nie spodziewał się tego.. Wszystko odbylo się bez okazania uczuć. Brakuje mi takich emocji.

Gość gość
a kim jestes teraz singielka ilu mialas facetow ty mylisz sex z uczuciami .Sex to nie uczucie .Uczucia okazujesz po sexie albo przed

Gość gość
co tak ile masz lat jestes sama bo nie umiesz okazywac uczuc i nie chcesz nikogo ranic? jaki jest twoj cel w zyciu?czy jestes zdolna do milosci?

Gość gość
bez uczuć 777777 wczoraj Wypluła z siebie fantazję lub wypluł. Seksoholizm to choroba.Nie wierzę w to co zostało napisane w tym poście. Przedstawiono w nim kobietę jako osobę bez żadnych ograniczeń/ brak wstydu, brak dbania o własny wizerunek w środowisku, brak szacunku do własnej osoby itd/. To dno moralne nie kobieta, która winna być w życiu matką, żoną i kochanką dla własnego męża.Tfuuu.

Gość gość
Tylko k***y nie okazują uczuć.

Gość gość
k...y nie okazuja bo boja sie zakochania

Gość bez uczuć 777777
Facet był tylko po to, żeby mnie zaspokoić. Ja byłam wolna i brakowało mi tego. Co do wizerunku, to mieszkając w dużym mieście jestem raczej anonimowa. Gdybym siebie nie szanowała to związalabym się z jednym facetem, gotowałabym mu obiadki, a on by mnie zdradzał z innymi.

Gość gość
gość dziś A co jest takiego niesamowitego w zakochaniu?

Gość Edziaaaaaaaa
Ten pierwszy opis to o mnie chyba :p