Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak skurczyc kurtkę? HELP.

Polecane posty

Gość gość

Podpowiedzcie co zrobic, żeby kurtka sie skurczyła? Mąż mi kupił w USA zieloną bomberkę, niby rozmiar S, ale w rzeczywistości to taka porządna M, lub nawet L. Założyłam ją tylko na jedno wyjście do pracy, ale nie czuje się w niej kompletnie. Gdybym chciała ją sprzedać to musiałabym zawołac za nią przynajmniej 200 zł, bo w przeliczeniu kosztowała prawie 500 zł, ale kto kupi za tyle używaną. Fakt, ze tylko raz założona, ale znam ludzi i nikt nie uwierzy. Czy udało sie którejś z was w jakiś sposób skurczyć jakąś rzecz. Piszcie, bo kurtka leży, a jest super i chciałabym ją ponosić.

Gość gość
Idź do krawcowej niech przerobi.

Gość gość
Krawcowa odpada. A pranie w wysokiej temperaturze?

Gość gość
To sprawdź ale weź pod uwagę że może się np. odbarwić albo ogólnie zniszczyć. To już twoja decyzja. Pokaż fotkę. :)

Gość gość
Jak masz za duzo kasy to sprobuj wygotowac! Albo - przytyj!

Gość gość
Tak, przytyje bo kurtka za duża. Dobrze się czujesz?

Gość gość
Panna mloda moze schudnac do wymarzonej sukienki, to przeciez mozna przytyc do drogiej kurtki! Ja bym i tak sprobowala wystawic na jakims OLX czy czyms podobnym, czasem idioci sie trafiaja! Dawno to bylo, jakies 13 lat temu, dopiero wchodzily na rynek telefony z aparatami. Kupilam Siemensa MC 60 , za 500 zl! Trzeba bylo nim przylozyc o blad biurka by sms wyslal, zirytowana chcialam go sprzedac...Facet proponowal mi 150 zl. Juz chcialam wychodzic , gdy podpita kobieta zaproponowala ze da mi za niego dokladnie tyle i zaplacilam trzy mc wczesniej! Cud i podpita baba!