Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie poszlam do pracy

Polecane posty

Gość gość
Wole zostac w lozku i sie wyspac a nie tyrac za marne grosze na produkcji

Gość gość
widac pracodawca ci nie chcial robic pod gorke. normalnie przy umowie do pracy, jesli sie nie stawisz w pracy i nie dasz zwolnienia lekarskiego, to zwalniaja dyscyplinarnie.

Gość gość
Nie wysylam. Nie mam zadnych kwalifikacji i duuupaa

Gość gość
Bo jest debilem i moze mi co najwyzej wylizac ✌

Nie wysylam. Nie mam zadnych kwalifikacji i duuupaa x to popracuj nad nimi, nic nie piszesz o swojej sytuacji, to jak mamy Ci pomóc? to dość logiczne, że przy niskiej samoocenie i wyczerpującej pracy nie chce się z łóżka wstać:(

Gość gość
W tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wyksztalceniem

Gość gość
Jak mam nad nimi pracowac?

nic o Tobie nie wiadomo, więc skąd mam wiedzieć z czego możesz korzystać? np. szkolenia w Twoim mieście nauka języków przez net albo zmiana sposobu szukania pracy albo zmiana sposobu myślenia

Gość gość
Mieszkam na wsi. Szkolenia kursy sa zazwyczaj platne a mnie nie stac.

niekoniecznie. ja mam cały szereg, a grosza nie zapłaciłam poza ewentualnymi dojazdami, no ale wiadomo, to nie są jakieś mega super szkolenia, które czynią ze mnie eksperta, no ale ja mieszkam w mieście. a jak daleko masz do miasta? no i jaką masz sytuację finansową? może PUP? są jeszcze webinary, to są takie szkolenia przez neta

Gość gość
Do miasta okolo 30 min busem. Do wiekszego 1 godz. Nie mam funduszy odlozonych jak na razie to pare zlotych. Mieszkam z rodzicami oni oplacaja wszystko w domu .. Nie mam kwalifikacji nie mieszkam w miescie dlatego ciezko znaleźć prace

Gość gość
Bylam kiefy w PUP i nie wyslali mnie na zande szkolenie ani nie znalezli pracy a jak juz cos bylo to za marne grosze.

na pewno coś się znajdzie, nie martw się, tylko musisz kombinować. może jeszcze Ci ktoś pomoże, znajomy, znajomy rodziny, ktoś z internetu w pracy powiedz, że masz problemy, dlatego tak wyszło. i serio pójdź do psychiatry, przy takim kryzysie depresja to nic zaskakującego. pozdrawiam:)

Gość gość
No ja mieszkam we wroclawiu Znalazlam prace na kuchni. Sama ustalam sobie ile dni w tygodniu chce pracowac i ile godzin Dzis ide na 15 do 23 Ale jutro juz mam wolne Potem dwa dni po 12h i znow wolne Mam 13zl na reke ale jak sie wszystjiego naucze to mi podwyzsza stawke Kokosy to nie sa ale lubie tam pracowac

Gość gość
broken dalej jesteś za JKM?

Gość gość
I co polazlas do pracy leserze smierdzacy?:) wstalam dzis o 6 mowi ci to cos? Mimo ze nie pracuje. Ile mozna ku...a spac???

Gość gość
jak sie nocami na kafe wysiaduje to nie dziwne ze pozniej sie nie chce wstac rano do pracy :D

Gość gość
Nie wysiaduje nocami. Dzisiaj poinfromowalam ze nie dalam rady przyjsc i mialam problemy rodzinne zapytalam czy mam przyjsc czy jestem zwolniona kazali przyjsc jutro do pracy

Gość gość
autorko zadzwoń sobie tutaj http://sawg.pl/ to nie jest zadna reklama,ja od nich miałam płatne szkolenie(w sensie ze oni mi płaca za to że je robię) na grafika ,a potem 4 mc stażu za 1300/netto ,5 dni w tygodniu po 8 h, 2 dni urlopu w mc i zwrot kosztów dojazdu/paliwo albo bilety/ Potem pracodawca albo chce cię zostawic albo nie,mnie nie zostawił ale polecił innej firmie i teraz mam fajna biurową pracę ze średnim wykształceniem po 9 h dziennie od 8-17. Dłam Ci ten link bo piszesz ze mieszkasz na wsi,u mnie był właśnie taki warunek wieś ,,po 30 r.ż, rejestracja w up nie konieczna. Maja różne projekty, do 26 r.z ,50 plus,kobiety na start,musisz dzwonic i pytać czy mają coś dopasowane do Ciebie a jeżeli w tej chwili nie mają to kiedy coś uruchomią. ps: staż po kursie nie jest obowiazkowy.

Gość gość
No to ogarnij się dzisiaj. Połóż się wcześniej spać. W telefonie ustaw na jutro kilka budzików pierwszy np 10 minut wcześniej niż normalnie . ..i ustaw je np co 2 minuty. W końcu któryś cie obudzi. Nie?

Gość gość
i jak autorko sie skonczyło?

Gość gość
Nie poszlam znowu. Napisalam przed 6 rani ze nie dam rady. Nie wstalam. Znowu byly polaczenia z numeru i wiadomosc prosze zadzwonić. Nie wiem co robić?

Gość gość
To jestes zwolniona. Hahahhahhaahha ale debilka. W doopie sie poprzewracalo hahahaha jej

Gość gość
teraz to juz nic,bez złosliwości Ci napiszę :idz do psychiatry,prywatnie szybko,niech da Ci l4 wsteczne i do końca okresu umowy.Niech Cię zbada(wysłucha) i da ewentualnie skierowanie na terapie i /lub leki. A potem szukaj czegoś w innych godzinach.

Gość gość
ps : zrób sobie badania ,tarczyca cukier-to podstawa.ja mam cukrzyce,odkryłam to u ...psychiatry gdzie w kpńcu wyladowałam bo debil internista zamiast dać skier na badania krwi dał do neurologa że niby coś mam w mózgu że taka spiąca.neurolog nic nie znalazł wysłał do psychiatry,psychiatra stwierdził lekka depresje,dał leki i skierował na badanie krwi i wyszła cukrzyca.

Gość gość
wg mnie autorka musi mieć pracę na 1 zmianę,

Gość gość
Nie każdy może pracować na zmiany, ale autorka jest niepoważna. Lenistwo, prokastynacja i chowanie głowy w piasek nie są mi obce, ale jak można nie pójść sobie do pracy i nawet nie raczyć nikogo poinformować, olac telefony, praktycznie położyć się do łóżka jak dziecko, przykryć z głową i udawać, że Cię nie ma.. Do żadnej pracy się niestety nie nadajesz dopóki nie zmienisz nastawienia.

Gość gość
dobrze piszą o tym psychiatrze,to jest zaburzenie.