Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was zostala zle potraktowana i upokorzona w szpitalu ?

Polecane posty

Gość gość

zarowno przez lekarza lub inny personel medyczny?

Gość gość
Zostałem upokorzony przez je*anego bachora Brajanka i jego mamusię Karynke, dołączyły się do tego jeszcze Grażyny, których w moim szpitalu jest od zes*ania

Gość gość
Według tego co pisze się na Kafe to każda. W Polsce, według Kafe, nie można wyjść ze szpitala nieupokorzonym.

Gość gość
Ja nie, teraz czeka mnie drugi poród, mam nadzieję że będzie spoko

Gość gość
poczytaj dowolny temat porodowy ...

Gość gość
Ja . Podczas porodu. Straszyli mnie gdy nie mogłam wypchnac dziecka że to będzie moja, wina jak go zabije. Położna odbierająca poród później chwilę po porodzie Darla się na mnie gdy odruchowo odpychalam jej ręce z bólu jak naciskala mi brzuch to krzyknęła pełnym złości w oczach "weź te ręce" i szarpnela mnie Dodam że cały czas walily do mnie na ty (mam 25 lat) z łaska cały personel bo wg nich za długi rodziłam i to nie boli dziecko było duże dość Do tej pory ryczec mi się chce jak komentowali mnie przy mnie robili miny do siebie a przecież to potworny ból. Źle wspominam

Gość gość
U mnie podobnie jak u gościa wyżej. Położna była empatyczna ale też miałam problem z wypchnięciem dziecka. Już nie pamiętam co do mnie mówili w trakcie parcia ale gdy już mnie lekarz zszywal przyszła położna żeby powiedzieć że mała dostała 8 punktów. Spytałam dlaczego tylko tyle a lekarz się wtrącił "bo za długo pani parła, mogło się gorzej skończyć"

Gość gość
Na porodowce nie, z reszta ja mam w nosie co mowia inni i odpyskowac potrafie! Teraz jestem w drugiej ciazy, macica z tylozgieciem i za nisko. Moja gin ciagle wspomina szpitalu, wiec poszlam. Przyszed pan w bialym kitlu, mowie mu jak to wyglada, zbadal mnie i wtszedl , jakiejs kobiecie pielegniarce moze burknal " do przyjecia". Boli okropnie, w zasadzie od samego poczatku, czasem jestem na skraju wytrzymalisci. Pobeczalam sie. Hormony pewnie i cuagly stres... jak mogl tak wyjsc bez slowa.. maz poszedl ze mna do gabinetu owego pana, pytam go i co dalej? " leki pani bierze, co mam wiecej zrobic" proby wtduszenia z niego czegokolwiek byly bezowocne , tyle tylko ze mam lezec, a wole lezec w domu przy corce, niz w szpitalu. Minely 3 tyg, Mlodemu nic , nie ma, badanie USG wyszlo idealnie, ale boli nadal.. pewnie do teraz lezalabym w szpitalu.. I ja rozumiem ze lekarze sie boja ewentualnych konsekwencji, bo mojej gin tez musialam podpisac ze nie zgadzam sie na hospitaluzacje... I rozumiem ze moze mial gorszy dzien, ze mu sie nie chcialo, bo w sumie pewnie tlumaczyl to juz milion razy, no ale strasznie zabolala mnie jego postawa.

Gość gość
Ja, porodowka, nawet salowa Mo.rde darla. Ale więcej tego nie opowiem, trauma, chce zapomnieć.

Gość gość
Tak, ale to inny rodzaj upokorzenia. Było o tym w mediach jak w szpitalu w Nowym Sączu facet wszedł i przebrał się za lekarza... Obchody robił i badał pacjętki świr p********y!

Gość gość
15,31 ale sobie cos wymyslilas :D jestem z ns i o niczym takim nie slyszalam.

Gość gość
Tak lekarka ktora mnie badala na oddziale . sporo przytylam w ciazy a byly upaly i otarlam sobie uda wiec byly czerwono brazowe do tego bylam w 9 mcu i ciezko bylo mi ogolic miejsce intymne wiec ok miesiac bylo nieogolone . podczas tego badania kiedy polozylam die na gotelu rozlozylam nogi lekarka :coooo to jest ????? Co pani tyle zarla ze takie grube uda ???? Zeszlam z fotela i poprosilam ordynstora. Pojawil sie po pol.godzinie poeiedzialam co i jak . potem ta lekarka przyszla mnie przeprosic

Gość gość
tu sie nie ma z czego smiac , jak te kobiety sie czuja , ja bym sie czula jak zgwalcona , nie wazne ze palce czy wziernik wklagal , czulabym sie zbrukana i zgwalcona ,Boszszszszszsze wspolczuje

Gość gość
gość dziś Tak, ale to inny rodzaj upokorzenia. Było o tym w mediach jak w szpitalu w Nowym Sączu facet wszedł i przebrał się za lekarza... Obchody robił i badał pacjętki świr p********y! x i nie było innego lekarza , pielegniarki, poloznej ktorzy zainteresowali sie tematem ? no kurcze chyba mówia o tym ze ma byc nowy lekarz etc albo dyzur miał inny lekarz i sie spotkali . ajak badal to wiedzial jaki przyrzad itp jakies to dziwne dla mnie

Gość gość
gość dziś to wpisz sobie w google dzieciaku.

Gość gość
Lekarka najpierw powiedziała że my kobiety nie dbamy o siebie ze tyjemy bardzo dużo że później takie grube chodzą w ciąży po świecie. Tak było we wtorek wieczorem a w środę o 7 rano po przebiciu pęcherza dostałam zjebe że zielone wody to moja wina i że jak mogłam się tak roztyc a przytyłam 13 kg. Ogólnie już mi było wszystko jedno co mówi gdyż dziecku spadalo tętno i jedna noga byłam na sali operacyjnej na CC na szczęście się uspokoiło i urodziłam naturalnie wyręczylam Panią doktor która tak narzekala że będzie musiała szyć gruba a sama do slim fit nie należała ale to ten typ starej szkoły chamstwo, pogardą i ublizanie za to położna złota kobieta.

Gość gość
W szpitalu przy porodzie ordynator ostentacyjnie patrzy na moje krocze i mowi : jak tu ladniutko i gładziutko. To było kompletnie nie na miejscu i mialo podtekst. Aż sie bałam jak widziałam, że rękawiczki ubierał, co znowu wymyśli. Zbadał rozwarcie i powiedział, że jest połowa, poszedł sobie. Ulga. Dodam, że nie był lekarzem prowadzącym poród, tak sobie przyszedł. :/

Gość gość
Mi na porodowce polozna powiedziala ze mam zamknac morde jak krzyknelam. Rodzilam.16h w tym 3h na pelnym rozwarciu. I jeszcze cos tam ze jestem gowniara(mam 28lat) i ze ona urodzila dwoje i zyje Pozniej mowila ze to.moja wina ze dzievko nie chce wyjsc. Okazalo sie ze bylo zle ulozone. Caly porod lezalam nieruchomo pod ktg chov nie bylo wskazan Podali mi oksy mowiac ze to abtybiotyk. Dopoiero pozniej sie skapnelam ze przeciez wyniki mialam ujemne. Dopiero w wypisie zobaczyla ze dalo oksytocyne. O plan porodu nie zapytali mimo iz to pieknie na stronie bylo powypisywane Zrobili mi cc w trybie naglym Jak nie dasz w lape nie bedziesz miec dobrej opieki Zapraszam na Kamienskiego we Wroclawiu jesli lubisz upodlenie

Gość gość
07.36 czyli gdzie są te co wypisują że lekarze gino to profesjonalne aseksualne anioły i że pacjentki nie robia na nich żadnego wrażenia ...Tym bardziej ze skoro u ciebie nie prowadził akcji porodowej i nie był komplikacji to i badać nie powinien .Są kraje gdzie personel PROSI czy może zbadać a nie leci z łapami na chama (pomijając krytyczne sytuacje).