Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Polką a mam lekko skośne oczy z czego to może wynikać?

Polecane posty

Gość gość

Dziwne bo nie mam żadnych przodków azjatyckich... Do tego wiele razy w zyciu uslyszalam, ze mam wschodnią urodę, jestem niska i drobna

Moja znajoma ma lekko skośne oczy i też jest Polska i też nie ma przodków z Azji, Chin itp.

Gość gość
konwergencja

Gość gość
Korzenie tatarskie Tatrzy najezdzie I gwalcone tereny polszy

Gość gość
No wlasnie i to jest dziwne... Albo wiele razy slyszalam, ze wlasnie mam wschodnia urode, ze wyglądam jak rosjanka, albo ze azjatycka wrecz, choc nie mam az tak bardzo skosnych oczu jak Azjatki, ale ewidentnie są lekko skośne, choc dosyc duze, do tego mam maly nos co te jest charakterystyczne dla Azjatek wlasnie

Gość gość
Posłuchaj jakbyś miała przodków z dalekiego wschodu to byś miała typowo azjatyckie oczy (jedna powieka, skośne) a nie "lekko skośne". A z tym nosem to co w tym dziwnego, tylko azjatki mogą mieć małe nosy. Wmawiasz sobie i tyle. Czy każda osoba która cie spotkała powiedziała że wyglądasz jak azjatka? No wątpię.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Nie kazda, ale czesto slyszalam, ze mam "wschodnia urode" czy cos w ten desen. Zastanawiam sie czy moze to wynikac wlasnie z jakiejs domieszki genow o ktorej nie wiem, szczegolnie, ze mam ciocie, ktora jeszcze bardziej od dziecka wygladala wlasnie jak Azjatka do tego stopnia, ze ludzie mysleli, ze nie jest Polką. to kuzynka mojej mamy, ale akurat moja mama nie wyglada azjatycko moze poza karnacja

Gość gość
Skoro nie masz przodków z Azji to czego ty sie doszukujesz? Taka uroda

Gość gość
24, a jakie to ma znaczenie?

Gość gość
Możliwe, że masz korzenie azjatyckie, Polacy są ogólnie wielką mieszanką genów, mało jest u nas 100% słowian.

Gość gość
azjatki maja wielkie nosy, wielkie i plaskie

Gość gość
No dokładnie, jakby ktoś z przodków był z dalekiego wschodu to jego potomkowie do któregoś pokolenia wyglądaliby jak typowi Azjaci więc to odpada. Nie chcę być nie miły ale Rosjanie są zmieszani z Mongołami a oni podczas okupacji gwałcili Polki

Gość gość
Azjatki mają wielkie nosy i dlatego u nich tak popularne są operacje plastyczne żeby upodobnić się do zachodnich kobiet. Te z małymi nosami to są po operacji.