Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ma mnie gdzieś.co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam 22 lata chciałam się zapytac czy jest sens dzwonić do swojej przyjaciółki... Od 10 lipca nie mogę się z nią skontaktować a codziennie dzwoniłam i pisałam widziałam jak siedzi na fb a mimo to mi nie odpisywała ani nie oddzwaniala... 31 lipca dzwonił do mnie numer dawnej przyjaciółki naszej z gimnazjum myślałam że się pomyliła bo z 3 lata nie rozmawiałam z nią i nagle SMS "odbierz tu Kaśka " ( moja przyjaciółka) postanowiłam nie odbierać bo trochę też mnie wykorzystywały kiedyś " a tu weź przyjedz po nas samochodem itd " tylko pod pretekstem pytały się co robię i zaraz się pytały czy bym nie przyjechała itd... wyglądało to tak ze ja mam mieć zawsze czas dla niej nie ważne czy jestem z swoim chłopakiem na zakupach itd kiedy ona ma czas wolny lub się nudzi to ja miałam być a tAK to się obrażała za byle co itd ... w skrócie 3 miechy potrafiła się do mnie nie odzywać za to ze nie mogłam się z nią zobaczyć lub pojechać po nią autem (jakbym musiała to w ogóle robić ) i potem jak się poklocila z tamtym koleżankami to do mnie je obgadywała i później się godziła i tak kółko ona zawsze święta jest była i będzie tak uważa o sobie... smutno mi bo juz tyle czasu minęło a ona nic znamy się od zerówki... ostatnio dodała zdjęcia na fb z chłopakiem z wakacji jaka to szczęśliwa jest itd ... nie wiem co robić dalej do niej dzwonić pisać ? Czy odpuścić sobie nia? mój chłopaka uważa że ona mnie po prostu wykorzystywała jak coś chciała tylko wtedy była i jak znowu coś będzie chciała to wtedy się odezwie... z gory dziękuję za porady

Gość gość
pytałaś o to samo wczoraj i dostałaś odpowiedz , czego jeszcze oczekujesz ? Na prawdę masz 22 lata czy może raczej 12 lat ?

Gość gość
A nie lepiej znaleźć nową i dojrzałą przyjaciółkę?Ona po prostu do tego nie dorosła skoro dobrze jest między wami tylko jak jest sama lub potrzebuje przysługi. Olej ją.

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś sobie odpuścić nią.. z tego co piszesz to widać ze to taka przyjaciółka co w sumie każdy chyba miał.Była tylko wtedy gdy coś potrzebowała lub jak poklocila się z innymi itd. Moim zdaniem to jest taka " toksczyna przyjaźń " i radzę Ci odpuścić.

Gość gość
Tak na prawde mam 22 lata a nie 12 . To nie jest takie łatwe tak kogoś olać chociaż wiem ze jej to nie przeszkadza chyba... znamy się od zerówki itd mieszkała kilka bloków ode mnie bo od roku mieszka gdzieś indziej z swoim chłopakiem. Przez cały okres bylsmy ze sobą oprócz szkoły średniej do innej szkoły poszłam ale i tak miałyśmy caly czas kontakt ze sobą bo praktycznie obok siebie miszkałysmy i mamy tych samych znajomych praktycznie itd. Ciężko mi bo nie mam ostatnio z kim pogadać w sensie z przyjaciółka. Miałam druga która poznałam w szkole średniej mieszkała tez niedaleko mnie ale jakoś nie było okazji żeby się lepiej poznać. I w skrócie olała mnie dla faceta który jest starszy od niej o 16 lat i jest z nim cały czas itd ostani raz rozmawiałam z nia w lutym później cisza i odezwalam się w kwietniu czemu mnie olewa i się nie odzywała itd a ona zaczęła gadać jakieś bzdury ze nią obgadywalam itd a to nie prawda bo nie jestem taka a wszyscy wiedzą że plotki o niej powstały od kolesi jej chłopaka starzy a zachowali się jak dzieci obrażając nią ze jest dziw** itd ze leci na kase itd i ona o tym widziała a obarczyła o to mnie i na końcu rozmowy tez jej napisałam co myślę o tym bo to jest cpunek itd to cisza przeczytała ale nie odpisała tez i tAK samo jest wielce szczęśliwa z nim..