Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanda89

Pierścionek zaręczynowy za 300zł... jestem wściekła

Polecane posty

Gość twoja mamaa
czemu je nie wierzycie?moze dostala pierscionek srebrny,albo pozłacany?:D ile ofert na allegro "pierscionków zareczynowych za 20 zł":D ...hahahaha,a ofert? 150. kopnij go w dupę.faceta. za golodupca nie wychodz,sloma z butów.

Gość gość
Ty głupia k*****o!

Gość gość
Wspolczuje facetowi takiej baby :/

Gość gość
No tak bo powinna go po stopach całować i cieszyć się, że jest :D Trzeba być totalnym burakiem, żeby kupić pierścionek zaręczynowy za 300 zł.

Gość gość
mój przyszły mąż oświadczył mi się bez pierścionka, po prostu ma on bardzo kiepską sytuację finansową i nie stać go na pierścionek. Oświadczyny oczywiście przyjęłam i wiedząc o tym jak jego sytuacja wygląda gdyby jeszcze kasę wydał na pierścionek to byłbym bardzo zła na niego. Liczą się uczucia a nie jakieś brylanty na palcu.

Gość gość
Ja bym to odebrała tak: "Masz i odwal się i tak chodzi mi tylko o to, żeby wygodnie ulokować dupę ( czyt. sprzątaczka, kucharka i prostytutka za free ). Chyba nie myślałaś, że robię to z miłości."

Gość gość
19:06 pewnie Twój mąż oszczędzał na fajki :D Jakie uczucia? Jeśli facetowi zależy to się postara. Mógł odkładać przez rok po 80-100 zł, albo wziąć pożyczkę, ale po co? Sami biedni faceci. Większość pali i pije przynajmniej raz na 2 tygodnie. Najtańsze papierosy to ok. 12 zł. 12x30= 360 zł.

Gość gość
gość dziś no tak wziąć kredyt na pierścionek :D takiego to od razu lepiej rzucić bo tak może zrobić jedynie idiota :D

Gość gość
No tak bo kredyt to straszna rzecz. Rata w wysokości 100 zł może zabić 😭. Lepiej kupić pierścionek za 300, a na fajki i inne d**erele wydać ok 500 ;) Prawda egoiści?

Gość gość
gość dziś jak ktoś ma złą sytuację ta kredyt naprawdę może zabić, ale niektórzy tego nie mogą pojąć. Lepiej się zadłużyć żeby jakaś panienka była zadowolona a samemu popaść w tarapaty. I piszę to jako kobieta.

Gość gość
ale po co tobie to ...przecież bez problemu...oddaj mu pierścionek ,a jak się kochacie to teraz w modzie bez ślubu się żyje a za tą kase nakup lodów ..albo lepiej zrób i po sprawie

Gość gość
19:25 jeśli ktoś klepie, aż taką biedę to nie powinien zakładać rodziny. Wybacz, ale faceci mają więcej możliwości jeśli chodzi o zarabianie kasy. Jeśli ktoś jest nędzarzem to jest leniem/narkomanem, albo hazardzistą.

Gość gość
Warto sprawdzić czy nie zostawia kasy u dilera.

Gość gość
To jest jakaś skala uczuć mierzona ilością wyłożonej gotówki? Czy facet ktory dał za pierścionek 10 tys. kocha bardziej niż ten co kupił go za 300 zł? Skad ci sie wzięło że jak nie wydał na pierścionek o wyda na fajki? Może jeszcze na d****i? Jedna osoba na kafe pisze w ten sposób, gotowke przelicza na uczucia- gość . Czemu taka jesteś?

Gość gość
gość dziś nie każdy rodzi się w normalnej rodzinie i nie każdy ma dobry start w życiu ale to nie znaczy że taką osobę należy skreślić. Mój narzeczony pracuje fizycznie, stara się i wiem że bardzo mu zależy na lepszym życiu i dlatego wydawanie kasy bądź branie kredytu na jakiś pierścionek uważam za idiotyzm. I jeszcze dodam że nie pali i nie pije.

Gość gość
Chodzi o to, żeby facet postarał się. Wybacz, ale ja na święta na 1 osobę wydaję minimum 300 zł. Kasę zaczynam odkładać w sierpniu lub we wrześniu. Ten tysiąc z kawałkiem to nie jest suma nie do zdobycia :D No, ale jeśli ktoś wybitnie nie chcę się starać to kupi zwykły pierścionek za 300 zł.

Gość gość
gość dziś nie ma co dyskutować bo widzę że ewidentnie nie potrafisz zrozumieć w jakiej sytuacji mogą się znajdować ludzie.

Gość goscdgdhgjgjkgbjlbjkbkj
"oświadczyny, bla bla," ty tępa k***o - już to cię dyskwalifikuje na wstępie. " zgodziłam się, wiadomo" Co wiadomo??? Ze masz parcie na ślub jak na stolec w czasie biegunki? "o jakimś czasie dowiedziałam się, że ten pierścionek kosztował nieco ponad 300zł... no błagam was... Koleżanki, z którymi się spotykam, na palcach mają takie duże kamienie, że aż bije po oczach," Bicie po oczach - tzw. oczojebność = przejaw najgorszej tandety. Nie ma znaczenia czy bazarowej za 10 zl czy pseudo-eksluzywnej za 10 tys. "spytałam jednej ile kosztował, a ona mi mówi, że nie wie, ale "wywęszyła", że ponad 3tyś" Dobry węch. Dobra suka. "czułam się wtedy, jakbym w gardle miała jakąś kość... " Patrz wyżej. Ty pożałowania godny k*********e... Oddaj mu teraz ten pierścionek, bo jak facet przed ślubem (miejmy nadzieję) zorientuje się z jaką suczą ma do czynienia, to w zębach będziesz mu musiała przynieść. Ps. Nie jestem"prawikiem" tylko kobietą.

Gość gość
Myślisz, że Twój facet jest, aż tak biedny? Może oprócz złego startu jest też egoistą jak jego rodzice. Wybacz, ale geny mają znaczenie. Żebyś nie musiała zakładać tematu pt. Mój facet zmienił się po ślubie. Wyzywa mnie po pijaku.

Gość gość
gość dziś znam go bardzo dobrze i wiem jaki ma charakter, wiem też że nie jest egoistą i sam fakt że spotkałam go na swojej drodze i to że spędzę z nim swoje życie uważam za największe szczęście w moim życiu, choć nie było łatwo na początku to teraz wiem że będzie tylko lepiej. I żaden pierścionek tego nie zmieni.

Gość gość
Ciekawe co znaczy "nie było łatwo". Większość kobiet twierdzi, że ich facet kiedyś był kochany, normalny i jakoś tak wyszło, że teraz jest bydlakiem.

Gość gość
nie było łatwo bo najkrócej mówiąc on uważał że nie mając w zasadzie nic nie zasługuje na miłość i na mnie bo nie może mi niczego dać. Bardzo długo trwało nim dotarło do niego że nawet jak całe życie jest pod górę to w końcu przyjdzie moment kiedy będzie lepiej i łatwiej.

Gość gość
To jeśli jest ok to pewnie Ci to wynagrodzi później. Autorka jest w innej sytuacji.

Gość gość
zrebrny pierścionek :D

Gość gość
gość dziś autorka jest w dobrej sytuacji ale z racji tego że jest pustą idiotką to tego nie rozumie :O żal tylko tego faceta :(

Gość gość
A co za różnica ile kosztuje? Ma być ładny. No i jak mu powiesz to nie naprawi „błędu”, bo żeby naprawić musiałby go najpierw popełnić, a tego nie zrobił.

Gość gość
Odezwały się desperatki.

Gość gość
Ważne, że udało się upolować jakiegoś chłopa. Teraz trzeba trzymać się go zębami.

Gość gość
Dnem jest facet, który kupuje zwykły pierścionek i udaje, że to zaręczynowy.