Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanda89

Pierścionek zaręczynowy za 300zł... jestem wściekła

Polecane posty

Gość gość
ja bym sie obraziła gdybym dostała jakies tanie badziewie ! pierścionek musi być bardzo drogi to taka polisa małzeńska jak coś można sprzedać i byc kilka tysięcy do przodu !

Gość gość
Ja dostalam za jakies 1200 zl i nie nosze, nie bede sie osmieszala publicznie. Generalnie to mi nie zalezy ale mieszkam w UK i wszystkie kolezanki z pracy nosza wielki diamenty. Tak wiec zareczny przemilczalam a pierscionka nie nosze oszczedza mi to glupich pytan i spojrzen.

Gość gość
Pierścionek zaręczynowy dostaje się raz w życiu zazwyczaj wiec wypada wręczyć coś porzadniejszego.Czyli takie za min.1 tys,to chyba nie taki duży wydatek jak na kobietę która prosi się o rękę

Gość gość
moim zdaniem nie liczy się cena pierścionka tylko fakt że ktoś się decyduje na bycie razem. nie wiem ile kosztował pierścionek który dostałam od narzeczonego wiem że się starał. Wysłał mi róże pocztą kwiatową i zaraz później pryszedł do mnie do domu z pierścnionkiem i zapytał czy za niego wyjdę. Bez zająknięcia powiedziałam że tak, nie byłam tak wścibska by sprawdzać ile pierścionek kosztował

Gość gość
Na pocieszenie powiem tobie ze ja dostalam pierscionek za 250 zl malzenstwem jestesmy ponad 18 lat. nie liczy sie wartosc a gest

Gość

znam jedna, ktora z piersciokiem zwiedzila  sklepy jubilerskie, by wystalkowac jego wartosc

to trzeba byc ulomem, serio

Gość Kinga Pyc

A słyszeliście o pierścionkach ręcznie robionych pankacper.pl świetna sprawa godna zainteresowania.

Gość Gosc

Moj pierscionek  byl kupiony na jarmarku. Taki ,,zloty" z biedronka. Mielismy wtedy po 14 lat i zareczylismy sie zaraz przy straganie. Pobralismy sie rowno 5 lat pozniej. Pierscionek po 20 latach ma sie dobrze. Nasze malzenstwo tez. To nie ma zadnego znaczenia jaki jest  zareczynowy. Wazne jest uczucie i wspomnienie momentu w ktorym go dostalam.