Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale bedę brechtać z programu modelka plus size.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Sobie możecie się nabijać ale możecie sobie pomarzyć o wyglądzie jaki ma jurorka programu Ewa Zakrzewska x tak, marzę o tym żeby mieć takie tłuste golonki i kołkowate kostki i zwały sadła, marzę o tym żeby miec koślawe nogi pod wpływem ciężaru i żeby miec otłuszczona wątrobę i serce :o Co tam moja kondycja, zdrowie, smukłe kobiece ciało, zgrabne nogi, wcięcie w talii i trochę tłuszczyku na bioderkach jak mogłabym mieć caaaaałą oponę od traktora na tychże biodrach! Masz rację zaczynam intensywny trening jedzeniowy. Jutro na śniadanie zjem wannę frytek z wiadrem majonezu i podskoczę sobie do zoo wszamać jakiegoś guźca :D :D

Gość gość
a ty obrońco wielorybów do greenpeace się zapisz, bo ci zaraz piana z pyska pójdzie. walczysz ostro widzę :o weź się za siebie dziewucho a nie forsujesz tutaj smalcowy lajfstajl. ja też pierwsze słysze o tej spasionej babie, zobaczyłam ją pierwszy raz w zapowiedziach programu haha wielka mi kariera :P wielki to jest jej podbródek hahaha :P

Gość gość
22.55 ladna nie jestes a madra tez nie, do tego nieokrzesana.

Gość gość
Kurcze, co z tego że jest ładna, nie chciałabym wyglądać jak ona mimo, że sama mam trochę nadwagi. Bycie grubym jest ciężkie, ciężko dźwiga się sadlo na brzuchu, ciężko kupic fajne spodnie na otluszczone uda itd. A ona ma o wiele więcej do dzwigania niż ja, do tego ma takie duże piersi, myślicie, że kręgosłup nie boli? Co do atrakcyjności się nie wypowiadam, pewnie istnieją faceci lubiący takie kształty.

Gość gość
gość dziś jest i nasza obrończyni wielorybów tak jestem brzydka, a nawet nie wiesz jak wyglądam :D no i mądra nie jestem, bo się nie zachwycam chorą otyłością :D ale cię musi tyłek piec hahahaha :D

Gość gość
wygooglowalam ta Zakrzewska i wiecie co , tucznik tylko facjata jakos zrobiona

Gość gość
Hahah ale g****oburza. A wypowiadające się mają pewnie Max 18 lat;p

Gość gość
Wyglądem nie nadrabiacie to chociaż sobie w necie ulżyjcie głupie babska

Gość gość
Ta całą Zakrzewska ok wygląda sexy ale odpowiednio umalowana, po fryzjerze i dobrze sexowne ubrana, ma ładną twarz i duże cycki i na tym ten sexapel bazuje, do loda oodpiwiednia, po rozebraniu jej do naga pewnie by mi opadł... Zwały tłuszczu, a fuj a gdyby ja tak zobaczyć gołą rano po imprezie to paw murowany.

Gość gość
Facet na babskim forum o ciąży i mavierzyńsktwie Hahaha:)weź się dziewczyno nie ośmieszaj.

Gość gość
ja bede oglądac żeby sie dowartościować, zamierzam wyleczyć sie z kompleksów i pokochać siebie, bo wobec tych pasztetów jestem piękna i szczupła

Gość gość
Hahhaha:)współczuję

Gość gość
A ja nie oglądam tv i jestem szczęśliwym człowiekiem :D

Gość gość
ciekawe jakie bedzie pierwsze zadanie , przewaznie musza spory kawalek przeplynac , lub jakis tor przeszkod pokonac z tego co pamietam , ciekawe jakie zadanie dadza tym super babkom pokroju :)Zakrzewskiej

Gość gość
Jak one to robią, że przy takiej wadze mają tak jędrne ciała, żadnych zwisów? Przecież jakby ćwiczyły to powinny być szczupłe.

Gość gość
Pierwsze zadanie? Hmmm... Wyścigi która pierwsza zrżre młodego cielaka :)

Gość gość
Skóra zaczyna zwisać jak człowiek się odchudza. Jak tylko im waga spada to robią + 5 kg i znów skóra jest nabita

Gość gość
A ja tam mam żonkę sexy grubaskę, po związkach z pustymi slicznotkami wybrałem mądrą kobietę, do tego jest kontaktowa miła i uśmiechnięta, a co najważniejsze się stara sex mam zawsze i w każdej postaci, głębokie gardło, anal wszystko co zechce. Ostatnio spróbowaliśmy też swingu z innymi parami, nie zamienię jej na żadną inną.

Gość gość
Też mam taką fajną żonkę. I jest o niebo lepsza niż kościste d**y

Gość gość
Obejrzałam sobie tą Zakrzewską i to jest to o czym wspomniałam wcześniej. Rozmiar 40-42 nazwany rozmiarem plus size na równi z rozmiarem 50-52. Czyli ze swoim 42 jestem takim samym spaslakiem jak p.Zakrzewska. Dziękuję.

Gość gość
Ona ma bardzo ładną twarz i włosy no ale.. lepiej być zdrowym. Ja posmakowalam już bycia grubym i dziękuję bardzo, więcej nie chce.

Gość gość
Powiem wam szczerze jako kobieta ,że faceci (nie kurw*arz..e) lubią kobiety r.42-44 . Kur..wi*arze lecą na wygląd i myślą tylko jak sobie zrobić dobrze a prawdziwy mężczyzna docenia i delektuje się wyglądem prawdziwej kobiety(nie z chorobliwą otyłością) wiem co mówię... Ważę 85kg przy wzroście 179cm i mój mąż musiał starać się o mnie 2lata i spłaszać rywali :D

Gość gość
Poczucie estetyki albo się ma albo nie. Grubas nie jest estetyczny, kobieta z walkami tłuszczu i podwójnym brzuchem też nie. Twierdzenie, że tylko k****arze lubią szczupłe jest bez sensu, zaklinasz rzeczywistość. No i prawie 180 i ponad 80 kg wagi, no ty bardziej jak jakaś Helga wyglądasz, brrrrr

Gość gość
Uwierz mi ,że twój mąż poleciał by za mną gdybym tylko chciała :) taka ze mnie helga ;-)

Gość gość
10.52 Tyle, że te kobiety nie mają żadnych wałów tłuszczu na brzuchu, mają jędrne ciała tylko puszyste. Niektóre z nich są naprawdę grube ale niektóre wyglądają seksownie.

Gość gość
16.13 Mam wątpliwości czy mój mąż polecialby na ciebie, woli raczej filigranowe kobiety, 179 zdecydowanie odpada. Sam ma 180 i lubi przytulić coś mniejszego niż twoje 179. Nie bądź taka pewna siebie..... Co do twierdzenia, że kobieta za nadwaga jest jędrna, no cóż. Może są, ale to wyjątki, które nie omijają z krzykiem przerażenia siłowni. Reszta, sorry, ale jakoś nie widzę na ulicy kobiet z nadwagą, które są przy tym jędrne.

Gość gość
18.48 rozumiem że masz rentgen i widzisz jak wygląda kobieta pod ubraniem:)

Gość gość
Jest lato debilko i to widać.

Gość gość
18.46 nie potrzebuje, z daleka widać jak się trzęsą, jędrne ciało tak się nie trzęsie :)