Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale bedę brechtać z programu modelka plus size.

Polecane posty

Gość gość
Nie wierzę w te zachwyty nad maciorami hahaha no nie wierzę :D kogo wy chcecie oszukać? a może się pocieszacie? Tak kurde otyła baba jest jędrna, nie ma brzucha, zwałów tłuszczu, a w ogóle tłuszcz zapewnia jej mądrość, inteligencje i fajny charakter, bo jak gruba to fajna, a jak normalna to durna :D :D hahaha no tak własnie bredzicie grubaski, a Zakrzewska to już w ogóle miss world zgrabna i powabna. Giry jak balerony w dodatku niezgrabne kołkowate łydki i kostki, wały tłuszczu na bebzonie co zresztą widać na wielu jej zdjeciach i te wałowate, zwisłe ramiona. No litości! Sorki ale dla mnie otyłośc to choroba i ja się takim czymś zachwycać nie będę. Sama nie jestem szkieletem, bo mam 170cm wzrostu i ważę 65 kg więc mam i tu i tam ale wygladam normalnie, jestem zdrowa i przynajmniej nie mam otłuszczonej wątroby i serca ani obciążonego szkieletu. Widzieliście kiedyś jak tacy ludzie chodzą? jak im się nogi rozjeżdżają w X jak tej Zakrzewskiej np?? widzieliście jak wyglądają ci ludzie kiedy przeminie młodość? ciekawe czy wtedy też z takim zachwytem patrzycie na te baby. One przekraczają magiczną 40stke a czasem i 30stke i zaczynaja się cukrzyce, miażdżyce, nadciśnienie, stany przedzawałowe i wszystkie dolegliwości stawowe. Ja dziękuję bardzo, a tu macie wasze apetyczne lale w przekroju - rzygać się chce! te białe pola to tłuszcz (w środku, w brzuchu też) po lewej stronie jest kobieta ważąca 113kg, a po prawej ważąca 54kg. http://pokazywarka.pl/grubasyy/

Gość gość
gość dziś Wiesz ze Anja Rubik ma 179 cm i wazy 49 kg ? Wiesz ze w jej oczach takie jak Ty to spasłe świnie ? Jedziesz po innych a sama jesteś gruba .

Gość gość
Co ty bredzisz idiotko? skąd wiesz kim jestem w jej oczach? nie pocieszaj się ofiaro! Każdy normalny człowiek widzi różnicę miedzy kobietą o wzroście 170cm ważącą 65 kg, a ważącą 110kg i nie wrzuca obydwu do wora z napisem 'grubas' poza tym ja mam wysportowane umięśnione ciało, bo całe życie pływam, a w przeszłości startowałam w zawodach. Nigdy nie będę lżejsza z taką budową ciała i pracą nad nim. Co ty myślałaś, że wszyscy się pasą albo głodzą i nic poza tym nie robią? Są jeszcze ludzie, którzy uprawiają sporty. Przestańcie sobie i innym desperacko wmawiać, że otyłość jest ładna, sexy i zdrowa, bo się ośmieszacie już.

Gość gość
gość dziś TAK dla Anji Rubik jesteś spasioną świnią :) Jesteś gruba !!! schudnij to może nie będziesz sie tak pluła hehe

Gość gość
a kiedy z Rubikową rozmawiałaś locho? :D chyba masz omamy z przedawkowania cukru i smalcu hehehe :P :P

Gość gość
jak ona dla Anji jest grubą świnią to ty chyba robisz w jej oczach za manata.... albo za całe stado manatów :D

Gość gość
"gość dziś a kiedy z Rubikową rozmawiałaś locho? smiech.gif chyba masz omamy z przedawkowania cukru i smalcu hehehe jezyk.gifjezyk.gif" locho ? mam 155 cm i waze 42 kg Anja Rubik brzydzi sie grubym ciałem . Ma obsesje na tle tłuszczu. Poczytaj wywiady z ta pania dla niej takie jak to to grube swinki .

Gość gość
No to Rubik ma problem i jakieś fiksacje, a nie ona. Natomiast osoba otyła to osoba otyła i koniec i tu nie ja mam problem z postrzeganiem jej.

Gość gość
gość wczoraj a co ty wywlekasz zwierzenia jakiejś chorej psychicznie anorektyczki? Mówimy o NORMALNYCH LUDZIACH! Dla normalnego człowieka czyli takiego, który mieści się w normach BMI chorobliwa otyłość nie jest ładna ani dobra. Po co wy się ciągle oszukujecie? No faktycznie ale pocieszenie dla grubasa: bo ania rubik postrzega osobę w rozm. M jako tłustą świnię to ja sobie zjem jeszcze wannę frytek z wiadrem majonezu i dobiję do rozmiaru XXXL bo i tak ania ma mnie za grubą jupiiii :o N o jak wy się opieracie na opiniach chorych osób i na tym budujecie swoje racje to żal mi was :(

Gość gość
Upppp

Gość gość
"brechtać" ? Prymitywne dziewczątko .

Gość gość
Haha..uważaj autorko żeby się z Ciebie ktoś kiedyś nie śmiał

Gość gość
A kiedy ten program i gdzie?

Gość gość
ale teraz przynajmniej widać ile tutaj hipo-mamo-potamów siedzi na kafe hahahahaha otyłość nie jest zdrowa i nie należy jej promować tak jak anoreksji, bo ale jak widać do chorych umysłów prawda nie dociera tak, tak jestescie seksowne, super, ekstra laski, a my w rozmiarze 36, 38 czy nawet 40 jesteśmy brzydkimi anorektyczkami, w dodatku jesteśmy głupie i puste, bo brak sadła = głupota i brzydota zaś chorobliwa otyłość = meeega inteligencja i super uroda tak, tak..... znamy to :)

Gość gość
Gość 19.29 przykro mi że masz kompleksy. Jakoś nie zauważyłam wytykania rozmiaru 38-40. Za to dużo jadu płynie właśnie od osób które chcą za wszelką cenę udowodnić że rozmiar 44 w górę jest be. Żyjcie swoim życiem i dajcie żyć innym. Pozdrawiam wszytko w mniejszym i większym rozmiarze:)

Gość gość
Dziewczyny plus size nie plus size ale minge jest obrzydliwa

Gość gość
Taa jasne - tak Cię martwi zdrowie obcych ludzi i z życzliwości ich obrażasz?

Gość gość
Hahahahaha oglądacie? I gdzie ta jędrność ciał tych puszystych? Ohydztwa. Chodzace pokraki buahahaahaaaaa

Gość gość
Też się zastanawiam gdzie te jędrne ciała, grube Laski i tyle. Niech sobie dziewczyny kariery robią, nie żałuję im. Minge wygląda fatalnie, twarz już nie przypomina jej twarzy, a wiem jak wyglądała jeszcze 15 lat temu (pochodzi z mojego miasta, jej rodzice mieszkali blisko mnie). Porażka.

Gość gość
dobra świnia to świnia w rzeźni...a potem na ruszcie:) buuuhahhahahahaa

Gość gość
Minge...tragedia. Jak mogła doprowadzić się do takiego stanu...a najgorsze jest to, że pewnie myśli że super wygląda i że jest piękna...

Gość gość
Program lepszy od top model , mniej chamstwa i szukania taniej sensacji

Gość gość
Grube ciało = zapuszczone ciało=lenistwo= brak silnej woli= brak kondycji= brak możliwości w wielu sferach życia= choroby= nieestetyczny wygląd bez przykrywki w postaci ubrania i makijażu

Gość gość
Były może ze dwie znośne dziewczyny. Reszta brzydka, i nawet nie chodzi o ciało. Żadnej autentycznie ładnej buzi dziś nie było.

Gość gość
Pokaz wałków, galarety, cellulitu i zwisów. O ile w ubraniach niektóre wyglądały nawet, nawet o tyle w kostiumach kąpielowych tragedia. No i te nogi od kolan rozjeżdżające się w iksy :o U KAŻDEJ!

Gość gość
nie oszukujmy sie , grubi ludzie sa obrzydliwi

Gość gość
Duza nadwaga czy otylosc to tez duze nadcisnienie a co za tym idzie to chyba kazdy wie wiec nie ma sie z czego cieszyc.

Gość gość
20:02 z wczoraj. Bo jest be. Powyżej 44, to jest be. Wiem jak wyglądam mając rozmiar 42, a jak mając 46 i uwierz to drugie ohyda.

Gość gość
No i okazało się tak jak myślałam. Tłuste zaniedbane galarety z obwislymi cycami. Uda grube zawalone cellulitem, doopy to samo. Na brzuchach jeden smalec. Tylko ta wysoka z Hiszpanii miała brzuch w miarę, za to dół okropny. Po żadnej nie było widać zeby uprawiała chociażby jakiś fitness. A takie miały być proporcjonalne, kobiece i jędrne. I jak grubasy z kafe? Dotarło do was jak naprawdę wygladacie?