Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale bedę brechtać z programu modelka plus size.

Polecane posty

Gość ex gruba
gość dziś żebyś wiedziała, że czasami tak odczuwam tą aurę poprawności politycznej wokół otyłosci :o z wielkim podziwem patrzę teraz na grube dziewczyny które chodza na siłownię, kilka z nich już walczy od ładnych paru miesięcy, nigdy się nie wysmiewam z grubych ludzi tym bardziej jeżeli pracuja nad sobą. Nie ważne co narobili, ze tak sie zapuscili, co było to było ale ważne że działają, że przejżeli na oczy. Ja wiem ile mnie kosztowało zejście do normalnej wagi i teraz oni w tv będą piętnować dążenie do zdrowia, a promować otyłość. To jest chore

Gość gość
Ale przecież modelki plus size to od rozmiaru 38. Z szczupłych kobiet będziecie się nabijać? A widziałyście jakąkolwiek modelkę, która ważyłaby powyżej 45 kg przy 178 cm wzrostu. Anja Rubik to przecież same kości i skóra.

Gość gość
Sobie możecie się nabijać ale możecie sobie pomarzyć o wyglądzie jaki ma jurorka programu Ewa Zakrzewska:)i piszę to facet

Gość gość
Co za chore i zawistne babole tu siedzą. :)

Gość gość
Gosc 16.49 Rozmiar 38-40 to +size!?!?!?

Gość gość
Wredoty współczuje dzieciom. Bo takie wredne babsztyle cuchną na odległość nietolerancją

Gość gość
Tak, to w świecie mody plus size. Sama noszę 38- jestem ciekawa czy te wszystkie "brechtajace się" wyglądają jak modelki. I nie tylko o figurę chodzi. Zaraz padnie, że tak. ;)

Gość gość
Haha No właśnie 38-40 to normalny rozmiar dla mnie nawet nie plus size

Gość gość
plus size to jest rozmiar 42 /44 i wiecej a nie 38 czy 38/40 czyli rozm M czy L . w d***e sie wam poprzestalo od tych uszczypliosci na forum a najlepsze jest to ze tu tkie hojraki siedza a Polsce co 4 osoba ma nadwagę. zenada.

Gość gość
Dla mnie pani Rubik nie jest wcale ładna. ładniejsze kobiety chodza po ulicach. roznica jest tylko taka ze nie szukaly pracy w modelingu od 16 r. zycia jak Rubik

Gość gość
Moim zdaniem Barbara Palvin ma dobrą wagę.

Gość gość
a ja bede brechtac jak autorka , bo tak jak juz pisalam rozumiem ze plus size w modelingu to moze 38-40 czyli normalna kobieta ale tez wiem ze wiele pan troche inaczej to zrozumie i przyjda na kastingi takie bomby ze bede sie turlac ze smiechu po dywanie

Gość gość
Powinien byc program ''normalana modelka'',a nie''plus size''.Bo albo jest modeling z anorektyczkami,albo a grubaskami.A rozm 38-40,który własnie jest normalny i zdrowy,nie wplasowuje sie nigdzie.Czemu?

Gość gość
Powtarzam bogini Ewa Zakrzewska nie ma napewno rozmiaru 44 tylko wyżej a jest z******ta

Gość gość
a moze to ma byc kolejny program, zeby ponabijac sie z ludzi, bo ostatnio głównie takie robia... tak samo jak był pomyslany dzien w którym pojawiła sie forsa, albo chłopaki do wzięcia

Gość gość
Może ciało mają zbyt puszyste ale chociaż zadbane i jędrne. Co z tego, że ja jestem od nich szczuplejsza, nosze rozmiar 40 jak mam obwisłe ciało z celulitem, one wyglądają lepiej ode mnie, seksowniej.

Gość gość
W modelingu rozmiar M to już plus size. Modelka powinna mieć XXS lub XS - to odpowiedniki rozmiaru 32, czyli popularna w USA 2, i 34 - czyli 4. S to już 6 - za dużo do modelingu na starcie - ale u topmodelek przejdzie. Modelki plus size mają zazwyczaj rozmiary 38 - 40. Inna sprawa to rozmiarówka odzieży plus size, czyli 42 -58, dla ludzi otyłych. Ale casting jest na MODELKI plus size, czyli powinni szukać normalnych kobiet. Nie grubasek. Ale że będzie to program telewizyjny, a żadna stacja nie chce podpaść żeńskiej części widowni, to pewnie dali większe widełki rozmiarowe.

Gość gość
Ale kto powiedział że dziewczyna w rozmiarze powyżej M nie może być modelką:p

Gość gość
Ty od Zakrzewskiej przestań się jarać grubasko i nie dodawaj sobie udając faceta, bo się ośmieszasz! Co jest ładne i sexy w tym potworku? te świńskie nóżki jak kołki? te wały sadła? ten nalany smalcem pysk i podgardle? owszem są kobiety z nadwagą które wyglądają fajnie ale mają zachowane proporcje, ładne nogi, wcięcie w talii, fajna buzia, a ta góra łoju? nie rozśmieszaj mnie!! No i wytłumacz mi skoro jest taka sexy i akceptuje swoje super kształty to po cholerę wiecznie się ściska tymi majtami i pasami wyszczuplającymi? Przecież to jak byk widać (choć niewiele jej to pomaga) przecież powinna być dumna ze swojego sexy bebzora! Po co ta hipokryzja?

Gość gość
hahaha zakrzewska na każdym zdjęciu albo krzyżuje te racice albo podgina kolanko, bo gdy staje normalnie to jej się te balerony rozjeżdżają w 'x' hahaha taka jest seksowna i boska

Gość gość
Ale ma giry ta Zakrzewska, omg. Jak u świni. I to brzuszysko zalane sadłem. Tylko fetyszysta to udzwignie

Gość gość
do gość dziś - ja pieprze, ale tłuścioch, młoda dziewczyna za grosz wstydu, widocznie żre jak świnia

Gość gość
20:42 ktoś ci broni ćwiczyć? Przestań jeczec i wez sie za siebie. One nie mają jedrnych ciał , to zbity tłuszcz. I cellulit tez mają uwierz mi.

Gość gość
a kto wam broni paniusie w modelingu pracować. nikt tyle ze nie macie nz tyle odwagi i urody i zal dupę wam sciska hak inne kobiety w tym.plus size to robia. nie ma hsk zazdrosc i zawiść gdy innym cos się udaje.

Gość gość
Jak można komuś zazdroscic nadwagi? Pytam serio. Nie kumam tego.

Gość gość
Zakrzewska przynajmniej robi karierę a wy nadal tylko możecie sobie o niej popisać jaka jest gruba:)

Gość gość
Taka kariera , że nigdy o niej nie słyszałam hehe

Gość gość
Widocznie tv nie oglądasz:p

Gość gość
tak teraz każda która nie pieje nad tą otyłą świnią jest zazdrosna o jej 'modeling' i żal jej tyłek ściska i marzy o jej wyglądzie.... no niech sobie robi w modelingu, mnie do tego nie ciągnie i nie zazdroszczę jej tego! tylko nie każcie się zachwycać normalnym zdrowym kobietom tą górą smalcu! otyłość jest zła i chora tak samo jak anoreksja. Nie wolno tego promować i tyle. Nie jestem jakąś zboczoną dewiantką żeby mi się takie potwory podobały. Może jestem dziwna i nie nadaję się na te lewacko wyzwolone czasy ale dla mnie człowiek atrakcyjny to nie szkielet i nie słoń.