Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale bedę brechtać z programu modelka plus size.

Polecane posty

Gość gość
uff mam rozmiar 40 czyli ani locha ani anorektyczka męża podniecam :-) mi to wystarczy , że podniecam tylko Jego I WIECIE CO JA UWAŻAM ŻE ANI ZA CHUDA ANI ZA TŁUSTA NIE JEST DOBRA MUSI BYĆ TAKA W SAM RAZ I niestety nie przekonali mnie wczoraj Ci jurorzy ani te dziewczyny szczególnie te grube bardzo , że się sobie podobają a jak się ich pyta o wagę to ona robi minę yyyy 150 chyba tak 170 około Jezu to znaczy , że co ona nie jest świadoma jaki ma rozmiar ubrania nie wie ile waży ? nie ma ochoty zobaczyć jak wyglądają jej stopy No ludzie opanujcie się ja nie jestem szczupła jak osa , ale gruba jak beczka też nie mam zamiaru być dlatego nie jem jak wieprz , biegam i biorę sterydy na astmę które wiadomo jak działają a nie przykrywam się pokrywką JESTEM CHORA BIORĘ LEKI WIĘC MOGĘ BYĆ GRUBASEM :-o

Gość gość
A ja pytam serio - jak otyła kobieta może mieć jędrne ciało? Nawet jeżeli uprawia sport, to mięśnie ma pokryte tłuszczem, a tłuszcz nigdy jędrny nie będzie.

Gość gość
12.50 bo gdyby była świadoma ile waży miałaby jakieś wyrzuty że za dużo je, a tak na wagę nie wchodzi, nie wie ile waży i dalej może jeść bez opamiętania i beż wyrzutów.

Gość gość
nie ja nie uważam żeby jakaś anoreksja była top i dla wszystkich , ale patrząc na niektóre te kobiety to dramat , po prostu dramat i to dla nich mnie to nie przekona że rozmiar 3 razy XL jest normalny I może faktycznie dlatego nic z tym nie robią zamiast kupić wagę i zacząć żyć to wegetują jako grubasy ...

Gość gość
Jestem duzo szczuplejsza od tych dziewczyn. Mam rozmiar 38 40 przy wzroscie 164 , 75 kg i niedocxynnosc tarczycy i dorobilam sie cukrzycy ostatnio typu drugiego jedzac normalnie to co wszyscy. Teraz jem wedlug ig o codziennie cwicze, ale moze juz byc za pozno... Te dziewczyny na bank nie sa zdrowe one sa monstrualnie otyle i kwalifikuja sie na operacj***ariatryczne celem ratowania zycia

Gość gość
Najlepsza była ta, która mówiła, ze ma 150 kg i teraz czuję się lepiej, niż wtedy gdy ważyła 120. Ta, jasne, niech uważa bo uwierzę . Pocieszne te grubasy, było się z czego pośmiać. Albo ta, co miała takie grube giry i minge jej powiedziała, ze ma problem z krążeniem i odpada. Ojej jak się popłakała na ramieniu chloptasia. Prawda zabolała. Skąd te problemy? A no z otyłości. Tylko szkoda, że sama tego nie zauważyła, tylko musiała lecieć do tv, żeby ją ktoś uświadomił.

Gość gość
13.24 jakim cudem przy takim wzroście wciskasz się w rozmiar 38-40????? Ja jestem twojego wzrostu, ważę 61 kg i wchodzę w 38. Ty wazysz 14 kg więcej, kobieto!!!! Też nam niedoczynność.

Gość gość
Mam tylko pytanie Co Was tak boli czyjś gruby tyłek??? Tyle jadu,tyle złości i agresji jest w Was chudych,że az boli... To okrucieństwo wobec grubszych dzieci bierze się od Was dorosłych.Mówi się,że dzieci potafią być okrutne...tak,tak ,jeśli wynoszą z domu tę podłośc.Jak tak można definiować człowieka,jako takiego? Kobiety,matki...co z Wami?

Gość gość
Jestem wysportowana w miare i nabita nic mi nie wisi prawie, spodnie musze brac 40 czasem 42 gore 38 36 w sukienkach 40 tone i mam dekolt w polowie brzucha lekarze nawet nie chca uwierzyc ze tyle waze poki nie stane na wage biustonosze musze kupowac 70 pod biustem pierscionki rozmiar 7 w nagdarstku 12 cm takze jestem drobnej kosci i w miare wysportowana ludzie daja mi conajwyzej 62-64 na oko niestety waze ile waze i nawet jak wygladam w porzadku to ta wage tez nie jest zdrowa. Gdy mialam Twoja wage 36 na mnie byl luzny oprocz biustu, tylko uda grube .Mamy inna budowe poprostu

Gość gość
Też jestem wysportowana, tez wazylam 75 kg, a nawet więcej. Nie pisz mi takich bzdur, bo nie wierzę. To jest 14 kg, czego? mięśni? Nie sądzę.......

Gość gość
Jestem wysportowana w miare i nabita nic mi nie wisi prawie, spodnie musze brac 40 czasem 42 gore 38 36 czyli okropny brak proporcji...wielka , monstrualna d...i brak cycków. to musi być okropne- lepiej juz wyglada grubsza z d i cyckami byle jakieś wcięcie w talii miała

Gość gość
70h to nie jest maly biust, mam figure gruszki. Tu Cie zaboli bo jak mialam 85 kg po leczeniu radiojodem i sterydami i tsh 54 to 42 tez bylo za duze... Ostatnio chcialam sprezentowac przyjaciolce moja suknie z cywilnego na poprawiny do przebrania i przyjaciolka wazy 55 kg z tym ze ma meska sylwetke szerokie bary szeroka klatke nie dopiela sie dala krawcowej do poszerzenia szach mat ... Zaczelyscie mnie durne kwoki obrazac a ja tylko napisalam jak latwo dostac cukrzycy (szczegolnie jak ma inne choroby z autoagresji) rozmiar i waga prawdziwa . najwyzniej macie za duzo androgrnow lub meska budowe...

Gość gość
Nie oszukuj się, 164 i 75 to spora nadwaga. Blisko otyłości. Na pewno nie wyglądasz szczuplo.

Gość gość
Ale co was tak boli?że waszą krytykę takie kobiety mają gdzieś?nie kumam..a jeżeli nawet są grube to co z tego????

Gość gość
A ja waze 70 kg i mam 168 :( urodziłam dwa miesiące temu dziecko, mam niedoczynność tarczycy i czuję się jak potwor :( szok że te modelki x size czują się tak grube ok

Gość gość
Przy 168 i 70 kg noszę 40/38 rozmiar. :( Aż szok, że ty noszisz 38/36 przy 75 kg. Nie mogę pogodzić się z wagą, choć wszyscy mówią że jak dwa miesiące po porodzie to super..nie dla mnie. :(

Gość gość
Mam straszny ciąg na słodycze i karmię piersią. Nie wiem jak można dobrze czuć się grubym. :( Kiedyś trzymałam linię i boję się, że zostanę taka z 70 kg na karku :(

Gość gość
W życiu nie zajdę w ciążę. Wolę nie mieć dzieci niż być taką maciorą

Gość gość
Ktoś tu Was nieźle kitował. Jak ma się drobny kościec to właśnie nadmiar kg bardzo widać, a nie na odwrót...A kobieta bez wspomagaczy nie może mieć bardzo dużej tkanki mięśniowej (obojętnie co w necie niektórzy lansują, nawet faceci - biologicznie bardziej podatni - mają problem z pracą nad czystą masą mięśniową).

Gość gość
Czytam i nadziwic sie mnie mogę, ze tak pzrezywacie ,ze te kobiety sa niezdrowe. Jakos nikt sie tu nie przejmuje tym, jak niezdrowe jest palenie , zarcie byle czego, picie, czy chocby siedzenie non stop przy kompie :) - same abstynentki? Akurat nieduza nadwaga jest wg badan najzdrowsza dla organizmu. Nadwaga w stosunku do sredniej wagi, a nie do anorektycznych modelek. Tu byla w zasadzie jedna chorobliwie gruba dziewczyna, nie widać, zeby reszta byla chora

Gość gość
Akurat owe badania na które powołuje się każdy "puszysty" opierały się jedynie na korelacji BMI z długością życia (przynajmniej ja nie wiedziałam niczego innego). A BMI dobrze sprawdza się przy osobach o przeciętnej budowie, które są serio grube. U reszty nie jest to zbyt dobry wskaźnik. Osoby, które mają nieco inną budowę, zawodowo uprawiają sport itp moga mieć nieprawidłowe BMI mimo, że wszystko z nimi OK. Tłuszcz na brzuchu jest lepszym wskaźnikiem zdrowia - zakłada się, że talia powyżej 80cm u kobiet stanowi już zagrożenie dla zdrowia. Ta modelka XXl z jury ma 100cm...

Gość gość
A mierzyłaś że wiesz? Co za durnota

Gość gość
Ale wieloryby

Gość gość
Obejrzałam dziś pierwszy raz i wniosek jest taki - wiele z tych dziewczyn mogloby wyglądać fajnie, gdyby zrzucily kilkanaście, niektóre kilkadziesiąt kilo... bo apetyczne i jedrne kształty, to w ich przypadku tylko na zdjeciu po retuszu. Na pewno nie w ruchu na żywo. Oj nie. I dziwię sie niektórym ocenom jurorow co do rewelacyjnych sylwetek, bo niektóre to wcale nie miały talii, szerokie ramiona, krzywe nogi... A prowadząca jest moim zdaniem poza tym, że ufryzowana i wymalowana, po prostu zapasiona.

Gość gość
Mo ta Zakrzewska to jakaś porażka. Tapetę można szpachlowanie zeskrobac, busz doczepione chyba kłakow wygląda groteskowe, takie sztywne Luton, nie wspominając już o tym, że jeszcze bardziej ją taka szopa na łbie pogrubia na twarzy. Łydki ma jak moje uda, brzuchol to jena wielka zapadną i otłuszczona kula. Boże ona jest obrzydliwa. I jedno co zauważyłam - ona jest strasznie wredna dla ładniejszych od siebie, czepia się głupot ale wtedy zawsze reszta jury sprowadza ją do parteru. Oj jednak nie jest taka pewna siebie jak twierdzi. A te dziewczyny. ..no cóż. ..każdy widzi wiec mój komentarz zbędny. Skoro gruba dziewucha mówi, że jedzenie to dla niej priorytet....spoko.

Gość gość
a mi ich szkoda po prostu widać jak niektóre chcą światu pokazać żeby pocałować je w d**e bo one mają prawo żyć jak każdy inny człowiek Kto wymyślił że ładna musi być anorektyczką ? Ja tam uważam że kobieta powinna mieć pupe i cycek i wyglądać jak kobieta , a one biedne przekroczyły ten rozmiar xl i na pewno nie jest im łatwo a wystarczyło by jak każda by popracowała i doszła do M chociaż

Gość gość
A mi się dziewczyny podobają, jako facet lubię u kobitki takie kształty

Gość gość
Dzisiaj kolejne podboje tych "pewnych "siebie doczekać hahahahaha. Swoją drogą gdzie ta ich pewność siebie? Jedna nosi gatki wyszczuplające, druga od 3 lat nie miała bikini na doopie bo się wstydzić wyjścia plażę. Skoro tak kochają swoje sadło to na chooy bielizna wyszczuplająca i skąd wstyd przed pokazanie się ludziom w bikini. Te grubski są takie glupiutkie

Gość gość
Ja tam nic nie mam do ich sadelka. Niech se żyją jak chcą. Gdyby wszyscy byli tacy sami to świat by był nudny. Ale nie podobają mi się te ich żale i płacze. Jeżeli chcą być takie tak jak mówią to niech się zaakceptują i nie pitola jak to im źle było, a nagle są w programie jest super.