Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćS

15 kilo w tydzień !!!!POMOCY

Polecane posty

Gość gośćS

Prooosze o pomoc mam tylko 9 dni a musze schudnąć min 15 kilo wiem ze to mało możliwe ale naprawdę słyszałam ze da rade. Błagam laski pomóżcie mogłabym żygać od rana do wieczora ale nie moge wywołać wymiotów nie działa na mnie ani zplesniale jabko ani woda z sola nic... Rozumiem że to głupie ale jestem bardzo zdesperowana zrobię wszystko proszę nie mówcie o racjonalnym odżywianiu bo o tym wiem i ze będzie JoJo też nie mogę ćwiczyć (długo by tłumaczyć) słyszałam ze dziewczyna specjalnie wywołała zatrucie pokarmowe i schudła 6 kg z zygajac całą noc Proszę o pomoc. I nie hejtujcie mnie proszę bo już całkiem sie załamie Jak by vo to mam 176 wzrostu i ważę 80 kilo.

Gość gość
noga to za mało:) dwie ręce i obie nogi i powinno być gites:p. A tak serio to nie jest to możliwe, ty chyba kobieto masz cos z głową

Gość gość
A co Ty chcesz wyrzygac? 15kg tłuszczu z d**y? :D

Gość gość
Po zatruciu gość dobrze pisze że czeka cię niestety szpital . Odwodnienie w lecie jest bardzo niebezpieczne więc odradzam wszelkie kombinacje z zatrutymi pokarmami tym bardziej że nie schudniesz ale za to spieprzysz sobie wątrobę i żołądek. W dziewięć dni możesz schudnąć 2 kg max i nie masz co wydziwiać bo więcej się nie da przy twojej wadze . Właściwie to co masz aż tak waże by narażać swoje zdrowie i ŻYCIE ?

Gość gośćS
Jak nie macie nic innego prócz obetnij sobie noge to nie piszcie wiem ze to głupie ale nie znacie mnie wiec nie wyzywajcie moje ciało i zrobie z nim co chce to chyba wy jesteście bardziej ulomni skoro nie rozumiecie ze proszę o rade naprawdę mniej kwasu szanuje każdego z was ale wy też odnoscie sie do mnie z szacunkiem albo nie odpisujcie i zajmijcie sie swoim życiem czekam na rady no chociaż 10 kilo.

Gość gośćS
Żeby nie było ze sie nie da to kiedyś schudłam tak z 4 kg w 2 dni na głodówce ale już to na mnie nie działa dlatego próbuje wszystkiego a o moje zdrowie sie nie martwcie SPK zdaje sobie z tego sprawe z tego że mam chore pomysły też po prostu doradźcie mi coś bez zbędnych przemówień i złośliwości

Gość gośćs
Przecież nie kłamałam że ważę mniej a wsumie nie będę sie już kłócić z osobą której na oczy nie widziałam poczekam na odpowiedzi

Gość gość
nie ma takich odpowiedzi które spełniły by twoją prośbe , po prostu jest to niemożliwe by tłuszczu ubyło z dnia na dzień. Jedynie mozesz zrzucić wodę która i tak za moment wróci bo pić musisz .

Gość gość
"Prooosze o pomoc mam tylko 9 dni a musze schudnąć min 15 kilo wiem ze to mało możliwe ale naprawdę słyszałam ze da rade." Ja tez słyszałam że można stanąć w kącie w okrągłym pokoju ..

Gość gość
Chyba sobie jaja robisz dziewczyno. To jest niemożliwe. Nawet jak zaczniesz jeść ziarno dla ptaków naprzemian z wacikami. Daj sobie przynajmniej 8 miesięcy.

Gość gość
Chyba chcesz mieć rozstępy. Jako małolata mająca dosyć trądziku przeszłam na dietę cud. Zero mleka tylko maślanka i mało mięsa. Waga się nie zmieniła, ale rozstępy jednak się pojawiły.

Gość gość
Bardzo dobrym rozwiązaniem dla kobiet w ciąży jest odpowiednia dieta. Ja przez cała ciąże bardzo się pilnowałam i na ten czas zamówiłam catering dietetyczny z firmy dietbox. Bardzo dobre dania 5 razy w tygodniu i zawsze coś słodkiego.