Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

frustracja mieszkaniem ze starymi

Polecane posty

Gość gość

Mam dosyć mieszkania z rodzicami. Pracuję, a nie stać mnie na kupno czy wynajem mieszkania. W tygodniu jeszcze jakoś wytrzymuję, ale w weekendy to mi normalnie odwala. Mam 32 lata, jestem facetem i czuję się jak jakieś dziecko siedzące przy rodzicach.

Gość gość
niewiem co mam Ci doradzić... sorry...

Gość gość
bo ja już nie wytrzymuję. Nadchodzi kolejny weekend, nie mam za bardzo znajomych, nie mam gdzie wyjść i zostaje tylko siedzenie na d***e w bloku z rodzicami jak jakaś kaleka tak się czuję.

Gość Carycka
Moze wynajmij mieszkaniu z kumplem

Gość gość
nie mam kumpli chętnych do wynajmu mieszkania, zresztą jestem już chyba za stary na takie atrakcje.

Gość gość
pogódź się z losem :)

Gość gość
nie chcę godzić się z losem, chcę coś zmienić.

Gość gość
to nie jest takie proste zmienić pracę, bo wprawdzie mało zarabiam, ale praca stabilna. Wynajęcie pokoju odpada, bo nie uśmiecha mi się mieszkać z obcymi ludźmi. Na studiach może jeszcze bym się zdecydował, ale teraz już nie.

Gość gość
jestes niudacznikie zyciowym i tyle.:) Oni nie sa sfrustrowani ze cie ciagle trzymaja? ze nie masz wlasnej rodziny i wlasnego mieszkania?ze jestes starym kawalerem ktory nigdzie w wekendy nie wychodzi? Dokaldasz im do rachunkow chociaz?:) pokauzjesz wdziecznosc ze cie nie wywalili na zbity pysk po ukonczneoiu szkoly??? Normalny facet w wekendy idzie do znajomych,na imprezy jest towarzyski a mamy tylko nocuje.A nie uzala sie ze ma dosc rodziców...W ICH WLASNYm mieszkaniu. dlaczego nie wynjamijesz kawalerki???dlaczego nie wynajmiesz pokoju???i co z tego ,ze z obcymi??? nie lepiej z obcymi?niz z matkA?bEDZIESZ MIAL swoj jednooosbowy POKOJ zamykany na klucz wiec co sie to ze z obcymi...poza tym sa pokoje do wynajecia w domkach pod dachem wlasciciela,masz osobne wejscie.Ale ty jestes pierdolą i wolisz narzekac i trzymac się mamusinej spodnicy. dooopa jestes a nie facet.:) i co ci ma doradzic nick "cwaniak84" skoro ta ciota tez mieszka u mamy i jest na jej utrzymaniu?:D i nie widzi nic w tym zlego.

Gość gość
napisałem, że nie stać mnie na wynajem. Rodzicom to nawet pasuje, że z nimi mieszkam, bo zawsze chociaż mają z kim pogadać:) No ale mnie już mocno męczy cała ta sytuacja. Mam z nimi dobre relacje, no ale sami chyba rozumiecie.

Gość gość
widać nie jestem taki jak on, skoro chcę ten stan zmienić.

Gość gość
napiszecie jeszcze coś?

Gość gość
kwestia czasu jak się z tym pogodzisz :)

Gość gość
przeproś się z losem

Gość gość
@22:36 jesteś ale jeszcze o tym nie wiesz... :D

Gość bznium
jestes niudacznikie zyciowym i tyle.usmiech.gif Oni nie sa sfrustrowani ze cie ciagle trzymaja? ze nie masz wlasnej rodziny i wlasnego mieszkania?ze jestes starym kawalerem ktory nigdzie w wekendy nie wychodzi? Dokaldasz im do rachunkow chociaz?usmiech.gif pokauzjesz wdziecznosc ze cie nie wywalili na zbity pysk po ukonczneoiu szkoly??? Normalny facet w wekendy idzie do znajomych,na imprezy jest towarzyski a mamy tylko nocuje.A nie uzala sie ze ma dosc rodziców...W ICH WLASNYm mieszkaniu. dlaczego nie wynjamijesz kawalerki???dlaczego nie wynajmiesz pokoju???i co z tego ,ze z obcymi??? nie lepiej z obcymi?niz z matkA?bEDZIESZ MIAL swoj jednooosbowy POKOJ zamykany na klucz wiec co sie to ze z obcymi...poza tym sa pokoje do wynajecia w domkach pod dachem wlasciciela,masz osobne wejscie.Ale ty jestes pie**olą i wolisz narzekac i trzymac się mamusinej spodnicy. dooopa jestes a nie facet.usmiech.gif i co ci ma doradzic nick "cwaniak84" skoro ta c***a tez mieszka u mamy i jest na jej utrzymaniu?smiech.gif i nie widzi nic w tym zlego.

Gość gość
Moje córki wyprowadziły sie . Chociaż nie są zależne .

Gość gość
Myślałby kto, że ludzi mieszkający sami latają całe weekendy po znajomych i imprezkach.. Tak samo siedzą na tyłku w większości tyle, że u siebie, sami albo z rodziną. Większość ma takie samo nudne życie w weekendy jak autor. Mieszkam sama, a jak pomyślę, że miałabym mieć znowu współlokatorów, to mnie skręca. Już chyba lepiej z rodzicami. Autorze, chyba tylko zmiana pracy, może wyjazd. Jak nie wiesz co ze sobą robić w weekendy, to idź do dodatkowej pracy, będziesz mieć więcej pieniędzy. Albo idź na studia czy kurs, który da Ci w przyszłości więcej pieniędzy.

Gość gość
autor ma wygode bo matka upierze i pod ryj miche postawi, po co ma się wyprowadzać i mieć mase obowiązków jak może poczekać aż umrą rodzice i mieszkanie dostanie w spadku za darmo, tak teraz żyją młodzi w tym kraju

Gość gość
i czego plujecie jadem kanalie to polska kpina z pensja ze odlozyc się nie da na fajne zycie ,kazda praca absolutnie kazda powinna pozwalac na swobodne zycie ,co do normalnych ludzi ,nie mieszkam z rodzicami a imprezy nudzą mnie ,kolejny kretynski argument,co innego np. sport to ok,jezdzicie po cwaniaku a nie widzicie kto był cwaniakiem ze w tym kraju wegetacja a jeśli nie wegetacja to zap*****l bez zycia,p********y system

Gość gość
Może i w kraju jest do d... Co nie zmienia faktu, że autor to nieudacznik. Maruda to jego drugie imię. Jakieś ględzenie, że ma stabilną marnie płatna pracę. A kto mu gwarantuje, że będzie miał ją do usranej śmierci :D Życzę wszystkiego dobrego, ale nie trawię takich ludzi

Gość gość
a ja nie trawię oceniaczy innych bo każdy ma prawo być kim chce ,więc jest po równo

Gość Edziaaaaaaaa
A może tak jak ja masz idealistyczną naturę, duże ambicje, dlatego nie zbierasz pieniedzy żeby coś wynając tylko po to żeby od razu kupić domek na Lazurowym Wybrzeżu, z basenem, garażem, fontanną, 3 samochodami itd. Zgadlam? Jeśli tak to będziesz zbierać do usranej śmierci, bo w tym kraju z pensją 1700 netto może w wieku 60 lat się dorobisz :) Jak pracujesz? Znasz języki? Masz rodzinę z zagranicą? Jesteś po studiach? Proponuję za granicę wyjechac prackwać, najlepiej nie sam tylko z jakimś kumplem Ale masakra, ty po 30. jestes... CzYli klasyczny przegryw. Albo cos smienisz, albo do wieku 60. lat pozostaniesz na garnuszku mamuni, która wreszcie nie wytrzyma i cię w********i i wtedy obudzisz się z reka w nocniku.

Gość gość
Prawda jako facet mogłeś zaczepić się do roboty za granicą. Jednak to przykre, że w naszym kraju ludzie pracują za grosze. Wiecie idioci, że Vat idzie tylko na urzędasów? Każdy z was go opłaca robiąc zakupy w sklepie.

Gość Edziaaaaaaaa
No ale jak nie robic zakupow w sklepie? :o