Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne matki z tatuażami...patologia najwększej klasy

Polecane posty

Gość gość

Zgadzacie się? Widać takie dziewczyny z tatuażami które niańczną, jedno, dwoje albo stadko dzieci...facet (no bo nie mąż...) zazwyczaj w więżeniu, a ona pali bez opamiętania....Patologia pierwsza klasa. To wszystko ją definiuje. Ten tatuaż, ten papieroch w gębie. Obrzydlistwo.

Gość gość
Tak samo jak ich konkubenci lub pozostali, starzy kawalerowie z tatuażami.

Gość gość
Znam sporo normalnych fajnych ludzi z tatuazami.Mysle ze patologia jest konkubent w więzieniu matka full dzieci i fajka w buzi a tatuaż to tylko dodatek

Gość gość
Znam sporo normalnych fajnych ludzi z tatuazami. x Fakt a jeśli chodzi o parologię to 90% je posiada, przypadek?

Gość gość
gość dziś Jak już się powołujesz na statystykę, to Twoje 90% jest marnym 90% ułamka społeczeństwa, bo raczej sama szeroko pojęta patologia to margines ogółu społeczeństwa.

Gość gość
Nooo, a jak już ma męża i jest wytatuowana to nie jest patologia. Idż się leczyć autorko.

Gość gość
bo raczej sama szeroko pojęta patologia to margines ogółu społeczeństwa. x Też chciałabym aby tak było :)

Gość gość
14.13 Ja akurat nie znam żadnej osoby z patologii, która miałaby tatuaż. Dziwne, że znam akurat te 10%

Gość gość
Pracuje studio tatuażu i zapewniam cię żadna patologia nie przychodzi tam, napewno nie taka o której ty piszesz ,aczkolwiek patologia to szerokie pojęcie.

Gość gość
Mam tatuaż, jestem po studiach, dwoje dzieci, nie palę, nie piję, jeden mąż od lat ;)