Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćs

Życie erotycznej po 50tce

Polecane posty

Gość gość
Bardzo mądre spostrzeżenie, mój mężulek też chwalił się kumplom przy piwie, tylko on i nikt więcej, a ja myślałam że parsknę śmiechem, żeby wiedział ilu miałam to zawał murowany.

Gość gośćfranek
Bardzo głupie spostrzeżenie jak chcecie wiedzieć.moja ani nigdzie nie wychodzi na žadne imprezy,ani do koleżanek.ani nawet nie ma swojego telefonu.nie utrzymuje z nikim kontaktu i jest mi bardzo wierna.już nieraz próbowałem ją namówić na kochanka,to mi odpowiedziała że mi przysięgała wierność przed ołtarzem i nie chce z nikim tylko ze mną.a ja naprawde bym chciał żeby miała kochanków bo mnie to kręci.to wyjątkowa kobieta jakich mało się spotyka.piszcie co chcecie a ja ją znam i wiem swoje.w naszej okolicy nie ma nawet takiego faceta który by ją podrywał.

Gość gość
pewnie jakaś zmora

Gość gość
Tak mi smutno franek że nikt na twoją żonkę nie chce nawet spojrzeć, składam ci wyrazy współczucia, to ty ją rzuć i przygadaj sobie jakąś k***wkę.

Gość gośćfranek
O? Byś się zdziwił.ciebie to ona by nie chciała nawet w d**e kopnąć.

Gość gość
Spoko franek, skoro mówisz że nikt nie chce jej dymać to chyba przedmówca ma rację.

Gość gośćfranek
Pisząc że nikt nie chce,miałem na myśli to że nikt się nie zgłasza.włącz myślenie bo widze że masz C.K.M.i nie trybisz.

Gość gość
To obłóż jej c****o kwiatami i patrz w nią zamiast wypisywać tu bzdury.

Gość gośćtedi
Spieprzaj gówniarzu

Gość gość
Oho, ale bo się dziadek obraził, sam już nie może to prosi innych żeby mu żonkę przeorali.

Gość gość
Szkoda mi człowieka.

Gość gość
A ja go nie żałuję, facet jest dupa, on wierzy w to że żonka mu się nie puszcza, przy nim na pewno nie bo i po co, ja przy mężu też jestem cnotka, ale jak mam okazję to rozkładam nogi facetom bo mężowi już nie chce wstawać.

Gość gośćfranek
Źebyś się nie zdziwiła,bo moja akurat nie chce się z nikim ****ać.jeden juź w pysk zarobił jak próbował jej dotknąć za cipke a byli tylko sam na sam.ona nie chce z źadnym tylko ze ślubnym i wiedz źe jednak są jeszcze wierne kobiety a nie tylko szmaty

Gość gość
Po co na sile szukasz jej kochanka,jesli piszesz, ze ona nie chce..

Gość gośćfranek
Bo wiem źe jak by jakiś odwaźny facet i w jej wieku się kołoniej zakręcił to napewno by ją przekonał,ale jak gówniarze się do niej przystawiają no to mogą tylko w pysk zarobić i nic więcej.mieszkamy na wsi a tu nie ma takiego faceta ,który by jej przypadł do gustu.wiem że ma ochote na sex i dlatego szukam.i ja szukam faceta więc nie rozumiem dlaczego tu dyskutują kobiety? To ja wrzuciłem ten temat i skierowałem go do starszych panów a nie do kobiet.

Gość gość
Chętnie bym się z Twoją kobietą zabawił. Jak lubi jeszcze dużego. Jestem w Waszym wieku i mam wieczną chęć.

Gość gośćfranek
No to zaprzyjażnij się z nami.zapraszam do niej.napisz eska moźe się dogadamy.to mój nr.539504960

Gość gość
Witam, Od roku jestem wdową,.mam51- lat moje życie seksualne od śmierci męża to ruina,czasem zadawalam się sama,nie mam zamiaru wiązać się ponownie.

Gość ANDRZEJ 59
Hej Franek, rozumiem Cię i szczerze współczuję, ja od kilku lat mam tak samo, ja 59 lat, żonka 46, jak byliśmy młodzi to było super, ale latka poleciały za szybko, ja już cieniutko w seksie a żonka potrzebuje, ja też namawiałem ja na seks z kimś innym, ale zawsze było na nie, kilka razy nawet zostawiałem ja samą z innym facetem i też nic z tego, była twarda jak skała w tych sprawach, dopiero jak dwa lata temu pojechała do sanatorium to się odważyła, sama przyznała że miała stosunki z 7 facetami, przyznam się że byłam nawet zazdrosny o to, ale trudno, powiedziała tylko że sam ją namawiałem do tego, od tej pory co jakiś czas gdzieś wyjeżdża na weekendy, wiem co tam robi, zawsze wraca taka zadowolona, myślę że i Ty zamiast szukać jej w necie kochanków pozwól jej gdzieś wyjechać samej, ja myślę że Ty to chciałbyś aby ona bzykała się z kimś innym przy Tobie, ale nie licz na to.

Gość gośćfranek
A właśnie źe ja nie chce źeby to było przy mnie.ja tylko chce mieć pewność źe ktoś mi ją bzyka na boku i nic więcej.ta świadomość że ktoś ją zadawala mi w zupełności wystarczy,ale nie ma chętnego.

Gość Józek 66
A do czego ci to potrzebne franku, nie szukaj jej kochanka, ona sobie poradzi jak będzie chciała, ja mam trzecią żonę, poprzednie mnie zdradzały, nie powiem bo ja też lubiłem umoczyć k****a w obcej c***e, a teraz jak już nie mogę to tylko minetka i palec mi pozostały, kiedyś 58 letnia żonka powiedziała otwarcie, fajnie mi z tobą ale co najmniej raz na tydzień to ****ają mnie dwaj koledzy bo chce mi się twardego c***a a nie tylko język i paluszek, niestety ale dla mnie pozostała już tylko łysina i rogi.

Gość gośćfranek
Bo mam taki kaprys i g****o wam do tego.źyje w wolnym kraju i moge robić co mi się żewnie podoba.?

Gość gość
głupich nie sieją, ale impotentami stają się z czasem.