Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety buntują się przeciwko tradycji...

Polecane posty

Gość gość

czyli siedzeniu w domu i usługowaniu mężowi. Powiedzcie mi czemu tak jest?

Gość gość
Bo są głupie i myślą że są na równi z mężczyznami a wcale tak nie jest.

Gość gość
w końcu zmądrzały

Gość gość
Patriarchat górą! !!!!!!!!

Gość gość
Kobiety nie zmadrzaly tylko otepialy mężczyźni rządzą światem!

Gość gość
Kobieta taka ma rolę... służenia mężowi.

gość dziś to nie średniowiecze.. za kilkadziesiąt lat być może kobiety będą rządzić swiatem, głównie dlstego, że coraz więcej mamy gejow, który asymilują się z kobietami, a lezby zazwyczaj upodabniają się do mezczyzn:D wiecej mężczyzn nosi rurki, jak wiadomo żeby nosić rurki trzeba być chuderlakiem. Poza tym nastała moda na fitness, kobiety staja się coraz to silniejsze. a faceci, no cóż tylko zarabiają na nasze "potrzeby".

Gość gość
Prawie wszyscy wynalazcy i odkrywcy to faceci i jak tu nie mówić o wyższości płci męskiej?

Gość gość
Wrozbella kobiety nigdy nie przejmią władzy nad światem bo są za głupie. Radzę Ci lepiej jutra zrobić dobry obiad dla swojego Pana. :-D

Gość gość
Kobity powinny się cieszyć z zaszczytu prania gacie mężczyznom. :-D

gość dziś wynalazki, które "ruszyły" przemysł technologiczny z miejsca to te pochodzące z czasów kiedy kobiety nie mogły się uczyc, bądź taka była moda. Wiadomo klasa najniższa była najliczniejsza. Zatem niewiele kobiet miało środki na rozpoczęcie nauki. Dlaczego mężczyźni- byli faworyzowani jako płeć przez "swoich". Z innej perspektywy, wiele tych "wynalazków" im się przyśniło, więc nie można tu mówić o ich "inteligencji", tylko może inaczej mieli takie zadanie tu na Ziemi wprowadzić dana technologie w życie.

gość dziś wiesz co tak bardzo pragnę Cię wytresować, inaczej byś wtedy mowil na pewno :D

Gość gość
Feministki to głupie babkska pragnące równości chociaż dobrze wiedzą że jest to niemożliwe ponieważ kobiety są gorsze.

Muszę przyznać jest jeden mezczyzna, którego podziwiam - Tesla, twórca prawie wszystkiego w świecie technologii.

Gość gość
Inaczej będziesz mówić jak ja ciebie wytresuje niewolnico. :-D

gość dziś wiecie co "niby" sprawia, że jesteście silniejsi - siła pierwotna - czyli mięśnie.ale mięśnie zawsze można wypracować, a wtedy moglibyście się poczuć zagrożeni.

Gość gość
Wrozbella a jak mi wyjaśnisz to ze nagrodę Nobla otrzymuje się od początku XX wieku i wtedy tez kobiety mogły się uczyć i uzyskały prawa a ledwie 2 % kobiet to noblistki. Zatkało ryja niewolnico?

Tylko spojrzcie mężczyźni jak pierwotni jestescie, mysliscie i piszecie tylko o seksie. Widać do chociażby i tutaj.

gość dziś powiedz mi jaka moda wtedy panowała, jak wyglądały rodziny, czym zajmowal się ojciec a czym matka? Poza tym to jest pierwsza sprawa. Co z tym, że wiele tych wynalazków brała się ze snow?

Gość gość
No i co zatkało kakao? Ha ha ha.

Jeśli chodzi o to pierwsze, to było większe prawdopodobieństwo, że to mężczyzna coś odkryje niż kobieta. Jeśli każdy mialby równy dostęp do nauki, to jestem pewna, że wynik byłby inny.

Gość gość
Wiedz tepa krowo ze każdy naukowiec niezależnie jakiej płci albo nie ma rodziny albo nie ma czasu się nią zajmować jest skupiony na swoich sprawach więc to rączek kiepskie wytłumaczenie.

Szacując może padało na kobiety, które owszem miały dostęp do nauki, były inteligentne, ale nie na tyle by być twórca czegoś nadzwyczajnego. Kobiety nie miały wtedy szans. Dzisiaj jej podobnie, ale wiadomo każdy ma dostęp do nauki, ale wiele kobiet kończy naukę na poziomie "matury", by zająć się dziecmi. Ja tego nie krytykuje. Mysle, że Wy mężczyźni macie problem z tym, że k***a wychowujemy Wasze i Nasze dzieci, zajmujemy się domem, robimy wszystko by żyło Wam się dobrze i tak Nam się odplacacie? Więc dziwiecie się, że wojna płci narasta?! Nie nazywajcie Nas niewolnicami, bo kiedyś może Wam się dostać po d***e.

Gość gość
Te wrozbella skoro jesteś tak tepa to porę się statystykami mężczyźni mają IQ średnio większe od kobiet o około 4 punkty. Niby niedużo to fakt ale wśród mężczyzn jest także więcej geniuszy bo u nas jest większa rozbieżność w inteligencji . To dlatego mężczyźni wszystko wynajduja i odkrywają. Ha ha ha wygrałem ołu ooo jestem mistrzem! Przegrałaś! :-D

Gość kkllllllllk
Baby do garów!

gość dziś ja wiem o co Ci chodzi, ale zauwaz ,że w tamtych czasach najważniejsza była mamona, żeby się "wybic" . Wiesz, że marzenia rzadko się spełniają. Kobieta, która np. Pochodziła sobie z niezamożnej rodziny miała wielkie ambicje, ale codziennie slyszala od swojego ojca ,że powinna zostać w domu, być posłuszna mężowi, zajmować się dziećmi i domem. Więc pamiętaj, klamstwo powtarzane tysiąc razy staje prawda. Wiec i ona uwierzyła ojcu. I tak zmarnował się talent naukowy. I tak było wiele razy. A co powiesz o gejach, którzy co bądź, dzielą się obowiązkami domowymi, wtedy jakoś nikt nie krytykuje ich, że ej to mężczyźni, dlaczego oni sprzątają w swoim domu, powinni wynająć sprzątaczkę, bo to takie "niemeskie". Otóż nie, to Wy wmowiloscie sobie, że jesteście lepszą płcią. Ale do tanga trzeba dwojga. Bez kobiet nie istnielibyscie. I tak odwdzięczacie się swoim matkom, które rodziły Was w bólu?!