Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety buntują się przeciwko tradycji...

Polecane posty

Gość Edziaaaaaaaa
21.45 A czy ty dostałeś Nobla? Nie? To morda w kubeł, bo w takim razie jesteś tak samo głupi jak murzyni o których piszesz w ten sposób.

Gość gość
Murzyni to najwięksi rasisci.

Gość gość
Skoro jesteście tacy inteligentni to rodźcie się sami. Gdybyście byli tak mądrzy za jakich się uważacie to nie obrażalibyście kobiet. Chyba, że wasze matki i siostry to też suki i tępami. To przepraszam, widocznie takie mieliście wzorce.

Gość gość
Edziaaaa stul pysk idiotko a ty dostałaś nobla co? Jeden czarnuch się znalazł nobla dostał wielkie widowisko a ile murzynow jest upośledzonych umyslowotego nawet kkretynko nie zliczysz.

Gość gość
Czemu tak nienawidzisz przecinków?

Gość Edziaaaaaaaa
21.58 Jednego upośledzonego to my tu mamy :D A z uposledzonymi to ja rozmawiać nie będę :D 🖐️ Nie pozdrawiam ;)

Gość gość
Pajace, masakra

Gość gość
IQ to mit. Były jakieś badania na ten temat, i stwierdzono, że nie da się określić ogólnej inteligencji za pomocą tradycyjnego testu IQ. Z drugiej strony istnieją różne rodzaje inteligencji. Jeżeli jeszcze wierzycie w miarodajny test IQ, to widocznie nadal tkwicie w epoce trzeciego świata.

Gość gość
Jest kilka różnych testów, obecnie przyjmuje się, że można mniej-więcej ocenić czyjś potencjał intelektualny (ale tylko potencjał i nie jest to wartość stała) wyciągając średnią z wyników testów badającyh różne umiejętności. czyli IQ istnieje, ale nie jest z naukowego puntu widzenia czymś specjalnie wartościowym

Pytanie, jeśli mielibyście się urodzin z pewna mija w pewnym spoleczenstwie o pewnych poglądach i z pewnymi cechami osobowości (chociaż nie jest to tak ważne), mając do dyspozycji wysoka i inteligencje, w jakim ciele chcielibyście się urodzic albo inaczej jakie ciało byłoby Wam przydzielone. Podpowiadam, opcje są dwie.

Gość gość
ja bym był murzynem serio

Gość gość
Edziaaa upośledzone to ty jesteś pewnie nawet podstawówki nie zdałaś:-D ja również nie pozdrawiam. :-D:-D:-D

Gość gość
"Feministki to głupie babkska pragnące równości chociaż dobrze wiedzą że jest to niemożliwe ponieważ kobiety są gorsze." Jako chrześcijanka mogę potwierdzić, że kobiety nie są gorsze od mężczyzn. Myślisz prawiczku, że twoje zdanie jest ważniejsze od woli Boga? :D

Gość gość
Dzis 13:55 A ty co dziewico może wiesz lepiej. :-D

Gość gość
To ja autor. Odwołuje to co tu powiedziałem. PS. Jestem trollem internetowym.

Gość SilverPantherxx
"Prawie wszystkie osiągnięcia naukowe należą do mężczyzn". A wiesz, dlaczego? Bo większość wynalazków należących do kobiet (a, uwierz mi, było ich sporo) zostały przywłaszczone przez facetów. A pomimo tego kobiety i tak dały o sobie znać. Nawet w czasach, gdy nie mogły liczyć na kształcenie się, bo przerażeni wizją utraty władzy i poczucia wyższości mężczyźni skutecznie uwięzili nas w domu na dłuugie lata :) na szczęście te lata są już za nami.