Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanka postawiła mi warunek

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co robić. Od ponad roku zdradzam moją partnerkę. Od początku mówiłem kochance że tylko seks i nic więcej. Ona jednak zaczęła angażować się w naszą znajomość. Ochłodziłdm nasze kontakty, a wtedy ona postawiĺa warunek: albo spotykamy się normalnie, jako para, albo o wszystkim powie mojej partnerce. Wiem, że jest do tego zdolna, ma nasze zdjęcia i rozmowy. Dala mi tydzień czasu na decyzję. Co robić?

Gość gość
A potem sie obudziłeś ze spermą na ręku.

Gość gość
Masz przejepchane.Z partnerka sie mozesz pozegnac tak czy siak.Co do kochanki to sam decyduj czy chcesz ja czy nie...

Gość gość
Z kochanką nigdy nie bądź szmata wyrafinowana terrorystka a z partnerką musisz pogadać i ona sama niech podejmie decyzję.

Gość gość
A ta kochanka jak niby powie żonie? Ma jej numer telefonu wie jak wygląda?

Gość gość
Olej ją ona nic nie zrobi. Kochanki to pierdolnięte psycholki które chcą pompować swoje ego patrząc czy któryś zostawi żonę. To najlepszy moment na kopa w dupę.

Gość gość
Jak jesteś tak głupi że zamiast się rozwieść to zdradzasz... Niech powie twojej żonie, powinna wiedzieć że powinna taka świnie jak ty zostawić.

Gość gość
Powiedz jej że doszedłeś do wniosku, że nie mógłbyś być z kobietą którą sypia z żonatym.

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć czy ona naprawdę to zrobi, jak wybrnąc z tej sytuacji, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Gość 6.33. Wie gdzie mieszkam ja, gdzie mieszka narzeczona, wie gdzie oboje pracujemy, mamy wspólnych znajomych. Wiem że jak tak powiedziała, to tak zrobi

Gość gość
Powiedz jej że zbankrutowałeś to wystarczy żeby się odczepiła.

Gość gość
Rzuć obie i idź na dzi/w/ki

Gość gość
Na prawdę nie wiem co robić, kobiety pomóżcie, czy Wy powiedziałybyście prawdę?

Gość gość
Ja bym powiedziała sorka ale wiem co ona czuje miałam podobną sytuację , zastanów się może cię naprawdę kocha i będzie dobra dla ciebie

Gość gość
Hahaha jasne szantazystka będzie dobra. Chyba dla masochisty.

Gość szry
bylo byc fer, teraz sie mecz i dus autorze, chciales czegos wiecej - masz. a ze wiecej niz jestes w stanie ugryzc - no to od kiedy to powod do placzu? nie przeszlo przez lepetyne, ze moze byc taki lub gorszy final? cwiercmozdzymy? KARMA

Gość gość
Żadna nic níe poradzi? Ja níe wiem co robić.. Jak ona rzeczywiście nas wyda będzie masakra

Gość szry
a niech wyda KARMAKARMAKARMAKARMA mniam

Gość gość
Powiedz o wszystkim partnerce, bądź pierwszy przed kochanka! każdy ponosi konsekwencje swoich czynów,chyba byłeś świadomy do czego to może doprowadzić?

Gość gość
Trzeba było myśleć zanim "mleko się rozlało" A tak na pocieszenie to tyle Ci powiem ;chyba nic nie możesz zrobić,za to możesz czekać co też zrobi kochanka,czy życzliwie doniesie Twojej partnerce czy będzie milczała.

Gość gość
Chciał walić narzeczoną po rogach i miał ja w d***e,a teraz jak się pali pod nogami to się martwi,że go narzeczona w d**e kopnie. Człowieku co z Tobą? Powiedziałeś a to powiedz też o b. Z kryształu chyba narzeczona nie jest skoro ją zdradasz? Więc czemu się obawiasz prawdy?

Gość gość
nie rozumiem szantażu albo spotykacie się jako para albo powie,to chyba na to samo wychodzi,chodzi jej o to ze nie chce się ukrywać czy ze o co ,poza tym to provo

Gość gość
brawo dla goscia 18.40 dlaczego meżczyzni nigdy nie pytają co robić gdy zdradzają,dopiero jak własnie moze sie wydać to wtedy zapala sie czerwona lampka?

Gość gośćJagusia
Nawet jeśli ci wybaczy, to nigdy nie zapomni.Musisz się jednak przyznać.Lepiej, jeśli dowie się od ciebie niż od rywalki.Lekko mniejsze to upokorzenie. W przyszłości używaj serca i rozumu,zamiast wyłącznie wymachiwać penisem.

Gość gość
Tylko pomachać wystarczy?

Gość gość
Noi co tam

Gość gość
on nie jest mężem tłumoku

Gość gość
Jak to kochanka postawiła warunek? Chyba wie na co się pisała. A co robić... to zależy którą kochasz? A swoją drogą to zdradzać narzeczoną?? P****ało Cię... to najfajniejsze czasy i najwyraźniej laski nie kochasz...to po co Ci Ona na żonę? A co kochanki też jakaś pierdo....ta skoro tak się zachowuje... pogoniłabym ją od razu po takim tekście.

Gość gość
Ja wiem, że ona może nas wydać, teraz sobie to uświadomiłem. To byłaby jakaś masakra jak to wyjdzie