Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w końcu nam sie udało?

Polecane posty

Gość gość

Witam kobietki na wstępie zaczne że nie potrzebuje głupich komentarzy. Wraz z mężem staramy sie o dzidziusia, 2 lata temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne które brałam 2 lata. Na badaniach wyszło wszystko wporządku. Od około pół roku z mężem nie zabepieczamy się. Ost @ miałam 1 -8 sierpien 16 dc prawpododobnie miałam owulacje(czułam lekki ból jajników) kochaliśmy sie z mężem od 14 dc do 19 dc co dwa dni! cykle mam 30-31 dniowe. Na chwilę obecną bolą mnie piersi, są nabrzmiałe-jak zwykle przed okresem. 25 sierpnia bolał mnie brzuch na wysokośc***epka po prawej stronie (tak jakby wyrostek) na drugi dzień już zadnych bólów nie odczuwałam, czy to możliwe ze doszlo do zagnieżdżenia zarodka? Na test jeszcze za wcześnie, nie chce sie rozczarować, czekam na@ jesli nie przyjdzie wtedy wykonam test, prosze powiedzcie czy wy mialyscie jakies wczesne objawy?

Gość gość
Bachorki to bezgraniczne szczescie, zero obowiazkow, problemow i wydatkow. Ten kto nie ma bachorka ten nie wie co traci. Te aromaty z pieluszek i rozrywki jak gowniarz pojdzie do szkoly i trafi w towarzystwo alkoholikow, palaczy i cpunow, na pewno go nie wciagna w zadne nalogi. :)

Gość gość
Prosiłam żeby sobie oszczędzić głupich komentarzy.

Gość gość
Oczywiste ze trzeba byc glupim zeby sie swiadomie w to wszystko ladowac.

Gość gość
Tez mnie tak bolało w tym cyklu i nad tym samym się zastanawiałam :) , u mnie owulacja była 14 sierpnia i właśnie wyruszam po test, bo mam krótkie cykle i juz dwa dni mi się spóźnia

Gość gość
jakie objawy jeszcze ci towarzyszą? trzymam kciuki żeby sie udalo!

Gość gość
Mam bardziej wyczulony węch, i kłuję mnie jajnik i boli w podbrzuszu,, dzieki! :)

Gość gość
koniecznie daj znac jak wykonasz test!!

Gość gość
ma dwóch testach blade drugie kreski :)