Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto sie zna komputerze, sims 4

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy, moze Wy pomozecie, moje dzieci bardzo by chcialy po grac w sims 4, ja sie zupelnie nie znam, jaki sprzet jest do tego potrzebny, corka ma i-pad, ja mam tzw pro book czyli mniejszy laptop a maz duzy, lepszy laptop, ale on duzo korzysta, wiec raczej u niego nie da rady, czy do tej gry potrzeba jakiegos konkretnego sprzetu?z gory dzieki

Gość gość
Znaczy na pewno jakies minimalne wymogi sa, mi dziala na laptopie z przed trzech lat, za 2500zl! Sprawdz jakie masz parametry tego malego lapka z wymogami gry, bo na ipadzie raczej nie smignie, chyba nie ma ciezko by sie gralo paluchem, ale sprawdz. Cora jest zakochana w tej grze,ja zakochana bylam w jedynce, ale wowczas tylko to bylo!

Gość gość
Minimalne wymagania sprzętowe: Procesor: Core 2 Duo 1.8 GHz Pamięć operacyjna: 2 GB RAM Karta grafiki: 128 MB (GeForce 6600 lub lepsza) Dysk twardy: 9 GB HDD System operacyjny: Windows XP SP3/Vista/7/8 To są wymagania minimalne. Czyli pójdzie ale jednak lepiej miec lepszy sprzet

Gość gość
Nie , no skoro minimalne masz to gra musi dzialac plynnie! Po to ustalane sa te minimalne! Lepszy sprzet, jasne, tylko to nic nie zmieni w samej grze, moze tylko po za tym ze sama gra przy wylaczaniu sie szybciej zapisze i szybciej zaladuje przy wlaczaniu!

Gość gość
Dziekuje dziewczyny za odpowiedzi, jeszcze jedno pytanie, ten moj probook niby spelnia te wymagania, ale w nim nie ma stacji CD, czy ta gre mozna jakos przez internet kupic I sciagnac? Niestety zupelnie sie nie znam na grache komputerowych, jak bylam mlodsza to mnie nie interesowaly...

Gość gość
Tak można kupić przez internet na stronie simsów, tam płacisz jak za normalną gre i dostajesz kod który wpisujesz podczas instalacji zamiast płyty

Gość gość
Tez ze strony internetowej, ale kupujac sims 4 z plyta i tak plyta jest nie potrzebna, bo gre sciagasz przez origin , a jedyne co masz wiecej to wlasnie kod do gry w podelku i plyta( w zasadzie nie odkrylam po co, moze jak ktos nie ma polaczenia z netem) O tyle to wygodniejsze ze mam pewnosc ze kodu nie zgubie! PS tez nie mam w kompie wejscia na CD ale osobno mam przenosne CD na USB

Gość gość
Ok, dzieki wielkie za wyjasnienie, nie wiem co ja zrobie jak sie mlodszemu synodic konsoli zachce:-)

Gość gość
Pegazusa mu kup :D na all za 35 zl kiedys byly :D ja kupilam za 50 , wyglada jak konsola :)