Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość6678

Brak ochoty na sex pomocy

Polecane posty

Gość gość6678

Czy któraś w trakcie ciąży też tak miała że unikała partnera jak tylko mogła ? Ja mojego faceta unikam od 14 tc aktualnie jestem w 37 tc pod pretekstem zagrożonej ciąży że to mogło by zaszkodzić dziecku nw jak ale uwierzył ktoś też tak miał ? Czy po porodzie wróci mi ochota ?

Gość gość
Mialam podobny problem w pierwszej ciazy ale po porodzie mi przeszlo . Chodzilo mi glownie o to ze wszystko mnie bolalo mialam uczucie ze dziecko mi wypadnie ledwo chodzilam ale zgadzalam sie na sex raz w tygodniu aby partner nie poczul sie odrzucony przezemnie

Gość gość6678
No ja mam wlasnie podobnie wszystko mnie boli ale jakos nie moge sie zmusic do zblizenia z partnerem :/ boje sie ze po porodzie dalej tak bedzie ze bede zmeczona wychowaniem dziecka

Gość Olhaaa
Dziewczyny, nie ma co czekać aż coś się zmieni. Trzeba iść po pomoc bo inaczej związek wam podupadnie. Jeśli szukacie polecenia to ja ze swojej strony mogę polecić wam Kamila Perończyka. Przyjmuje w Krakowie i pomógł mi poukładać sobie poważne problemy, które siedziały gdzieś we mnie i blokowały mnie w temacie sexu. Teraz w końcu cieszę się zbliżeniami ze swoim partnerem.

Gość gość
jak się mąż poskarży proboszczowi to dopiero będziesz miała, sam proboszcz będzie na tobie sprawdzał czy możesz