Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dlaczego kobiety maja taki bol d**y o prostytutki ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

jestem mezczyzna w pelni zdrowym ktory ma swoje potrzeby. nie chce wchodzic w jakis zwiazek bo mnie to nie interesuje. Mam swoje potrzeby seksualne wiec to wiadome ze chce czasem sobie p*****a膰. Niestety kobiety tego nie rozumieja z tego co czytam na forach od razu wyzywaja takiego faceta od k****arza itp. Wydaje mi sie ze kobiety traktuja swoj膮 c**e jako karte przetargow膮 i prostytutki to dla nich konkurencja bo facet tam idzie i dostaje to czego chce. Bez proszenia sie i umizg贸w.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
艢miesz膮 mnie ludzie co musz膮 p艂aci膰 za seks :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie nie. Ja Ci wyt艂umacz臋 o co chodzi bo sama odrzucam m臋偶czyzn kt贸ry korzystaj膮 z us艂ug prostytutek. Po pierwsze jak sam si臋 tu przedstawi艂e艣 tacy faceci s膮 zazwyczaj wulgarni i przedmiotowo podchodz膮 do kobiet. Bije od nich brak szacunku bo traktuj膮 kobiety jak przedmiot do seksu a nie jak cz艂owieka. Poza tym facet kt贸ry chodzi na prostytutki nie interesuje si臋 zwi膮zkiem bo zale偶y mu na seksie a nie na relacji. Nie mam b贸lu d**y o prostytutki tylko po prostu taki facet nie jest w sferze mojej moralno艣ci i tyle. Mo偶esz tak robi膰 ale nie dziw si臋 偶e wiekszo艣膰 kobiet b臋dzie ci臋 z tego powodu dyskwalifikowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym facet kt贸ry korzysta z us艂ug prostytutki nie b臋dzie wierny a wierno艣膰 to podstawa zwi膮zku. Chyba nie chcia艂by艣 aby twoja kobieta, matka twoich dzieci ci臋 zdradza艂a? My tak samo nie chcemy 偶eby nasz facet nas zdradza艂 a jednak po ekscesach z prostytutkami jest wi臋ksze prawdopowobienstwo zdrady. No i g艂贸wny pow贸d to w艂asnie przedmiotowe podejscie do seksu. Jest ci obojetne z kim i obojetne gdzie a kobiety chcia艂yby byc wa偶ne dla swojego faceta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty by艣 nie mia艂 b贸lu doopy o wielu kochank贸w kobiety z fryki albo kraj贸w arabskich ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co Ty autorze my艣la艂by艣 o kobiecie, kt贸ra korzysta z us艂ug m臋skich prostytutek? Szczerze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty nie jeste艣 m臋偶czyzna tylko 偶a艂osny facecik kt贸ry musi p艂aci膰 za seks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tu rozchodzi si臋 jedynie o moralno艣膰. Ka偶dy ma inn膮. S膮 kobiety kt贸rym by to nie przeszkadza艂o i kt贸re same co impreze w sobote maja innego kochanka a s膮 takie kt贸re uprawiaj膮 seks tylko w zwi膮zkach lub tylko po 艣lubie i ju偶 taki im nie pasuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak chodzisz na lafiryndy to sobie znajd藕 kobiet臋 podobn膮 sobie kt贸ra daje byle komu , porz膮dn膮 zwymiotuje jak si臋 dowie jak sie prowadzisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak lubisz u偶ywan膮 doope przez 1000 koni przejechanych to mamy ci gratulowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢mieszy mnie twoje podej艣cie 偶e kobiety czuj膮 konkurencje bo dupa to nasza karta przetargowa :D. Uwierz mi 偶e kobiety warto艣ciowe maj膮 o wiele wi臋cej do zaoferowania :D. By膰 mo偶e na taka nie trafi艂es

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a pozniej jak sobie juz pojezdzisz to zaczniesz dziewicy do zwiazku wymagac :P:P SPIE*TALAJ zlamasie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 艢miesz膮 mnie ludzie co musz膮 p艂aci膰 za seks smiech.gif a wychodzenie do kina na kolacje czy kupowanie kwiat贸w to nie jest p艂acenie za seks tylko w innej formie? :D wez sie nie kompromituj :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja my艣la艂am, 偶e m膮偶 jest dobrym cz艂owiekiem, a jednak si臋 myli艂am. Gdy mieli艣my kryzys to zdradza艂 mnie z prostytutkami. Kontaktowa艂 si臋 te偶 z pewn膮 dziewczyn膮, ona chyba si臋 w nim zakocha艂a, nie spali ze sob膮 ale on powiedzia艂, 偶e ma j膮 gdzie艣 bo tylko chcia艂 j膮 podupczy膰. Po czasie widz臋, 偶e mnie te偶 tak traktowa艂. Smutne to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam gdzie艣 prostytutki, ale nie chcia艂abym nawet by膰 kole偶ank膮 faceta kt贸ry chodzi na prostytutki, nie chce mie膰 z nimi 偶adnych relacji bo wed艂ug mnie s膮 obrzydliwi. normalny cz艂owiek potrafi opanowa膰 sw贸j pop臋d, czy te偶 sam si臋 zaspokaja a nie chodzi na takie us艂ugi, gdzie ma 艣wiadomo艣膰 偶e mo偶e co艣 z艂apa膰 (zaraz kto艣 napisze, 偶e tam dziewczyny cz臋sto s膮 badane, ale niestety nie s膮 badane ka偶dego dnia (mo偶e co tydzie艅), r贸wnie dobrze w poniedzia艂ek mo偶e by膰 zbadana a we wtorek co艣 z艂apa膰 i moze kolejnych dniach zarazac, dodatkowo niektore choroby mozna wykryc po d艂u偶szym czasie, np po 2 tyg od zara偶enia). a ludzie chodz膮cy do prostytutki pokazuj膮 偶e nie potrafi膮 zbudowa膰 relacji mi臋dzy drug膮 osob膮, a sam seks traktuj膮 przedmiotow膮 (to samo my艣l臋 o przygodnym seksie, cho膰 i tak chodzenie do prostytutki uwa偶am za bardziej odra偶aj膮ce)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sam si臋 kompromitujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odpowiedzi ktore obrazaja autora sa tylko poitwierdzeniem jego s艂ow o ktorych mowil wczesniej, kobiety po prostu nie chca konkurencji na tym polu Tak jak taksowkarze nie chca ubera. Mozna miec to samo tylko taniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Oszala艂es?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Ja mam koleg贸w kt贸rzy chodz膮 na prostytutki i widz臋 jakie maj膮 podejscie do kobiet i do seksu. W 偶yciu bym takiego na m臋偶a czy ojca dzieci nie chcia艂a juz o seksie nie wspominajac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a jak polki dawaly d**y temu czarnemu pisarzowi i bez zabezpieczenia a pozniej okazalo sie te polskie d***** sa zakazone hivem i potencjlanie orznosily hiva wsrod innych facetow to jest ok ? No dawaly d**y z milosci czy tam z ciekawosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozumiem 偶e jak mamie kupujesz kwiaty lub z koleg膮 idziesz do kina to te偶 na co艣 liczysz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Nie, nie jest. Chyba, 偶e kto艣 to traktuje jako 艣rodek do osi膮gni臋cia jedynego celu: seksu. U normalnych ludzi jest to jednak bardziej z艂o偶one i chodzi o wsp贸lnie sp臋dzany czas, rozmow臋, przyja藕艅, uczucia, relacje. Seks to tylko jeden z element贸w w relacji z drug膮 osob膮 w zwi膮zku i to wcale nie taki niezb臋dny w pierwszej fazie zakochania. Je艣li jednak kto艣 traktuje drugiego cz艂owieka jak gumow膮 lalk臋, to cokolwiek dla tej osoby zrobi, kupi kwiatki, czy zaprosi do kina, b臋dzie postrzega艂 jak p艂acenie za seks. Niekt贸rzy popapra艅cy nawet o ma艂偶e艅stwie tak my艣l膮, co ju偶 w og贸le jest 艣miechem na sali. Zrozum, 偶e s膮 ludzie, dla kt贸rych zwi膮zek jest czym艣 wielowarstwowym, powi膮zanym z uczuciami, ,mn贸stwem wa偶nych i mniej wa偶nych spraw, a nie tylko seksowaniem si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Ale one te偶 s膮 niemoralne i te偶 uwa偶am 偶e 藕le robi膮 tak samo jak faceci kt贸rzy chodza na prostytutki. I one i oni sa dla mnie obrzydliwi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rozkochiwa膰 ****a膰 porzuca膰 te d***** na nic innego nie zas艂uguj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faceci chca tylko ****** kobiety leca na kase i wyglad oboje sa siebie warci kazdy kogos wykorzystuje i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
p艂acenie seksem przez 偶on臋 (partnerk臋) za wykonywanie obowi膮zk贸w domowych jak np naprawa ciekn膮cego kranu, to te偶 prostytucja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To normalne obowi膮zki domowe. Poza tym to te偶 jest jego kran.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faceci mato艂y nie potrafi膮 naprawia膰 ciekn膮cego kranu :P a je艣li kt贸ry艣 potrafi to pali si臋 do zrobienia czegokolwiek w domu a偶 wi贸ry lec膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faceci powinni szuka膰 kobie z kt贸rymi nie tylko na seks maja ochote. Wtedy mielibyscie idealny seks i zwiazek. Gdyby kobiety mia艂y tak jak wy to patrzy艂ybysmy tylko na rozmiar penisa i kazdy ponizej 17 cm by艂by zdyskwalifikowany :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorze nie rozumiem Ciebie. Skoro nie chcesz z nikim si臋 wi膮za膰,to co Ci臋 obchodzi co my艣l膮 o Tobie kobiety ? Jak zmienisz zdanie i b臋dziesz chcia艂 by膰 ojcem i m臋偶em, to sobie jak膮艣 by艂膮 prostytutk臋 pojmiesz za 偶on臋 i nikt Ci nie b臋dzie robi艂 wym贸wek, bo b臋dziecie reprezentowa膰 ten sam poziom moralno艣ci.

Udost臋pnij ten post